- 17 Mayıs 2018
- 9
- 3
- 86
- 33
- Konu Sahibi akdenizli111
Merhaba hamile olup da addison hastası olan yada doğum yapan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde de mi var? Benim oğlumda da var merak ettim o yüzden çok örneği de yok ne yazık kiMerhaba uzun bir süre önce yazmışsınız ama umarım görürsünüz benim yazdığımı. Tedaviniz olumlu sonuçlandı mı acaba.
Merhaba bebeğiniz oldu muMerhaba
10 aydır Addison hastasıyım. Bu ay çocuk tedavisi görmeye başladık. Çok korkuyorum bu hastalıkla nasıl olacak diyeUmarim mesajımıza cevap veren olur.
Evet olumlu sonuçlandıMerhaba uzun bir süre önce yazmışsınız ama umarım görürsünüz benim yazdığımı. Tedaviniz olumlu sonuçlandı mı acaba.
Evet 2 çocuğum var merak ettiğiniz varsa sorabilirsinizBende addıson hastasıyım cocuk sahibi oldunuzmu olduysa nasıl oldu doktor ne dedi nette hıc bilgi yok ve korkuyorum
Nasıl tedavi oldunuz ne gibi sıkıntılarınız oldu şuan tetkik yapılıyor tehiş konılmadı ama sonuçlar bu hastalığı gösteriyor korkularım var yardımcı olabilir misinizMerhabalar teşhis nasıl kondu size acaba, belirtileriniz nelerdi?
Ben addison hastası değilim yanlış etiketlediniz sanırım. Bu konuya neden yazdığımı da hatırlamıyorum.Nasıl tedavi oldunuz ne gibi sıkıntılarınız oldu şuan tetkik yapılıyor tehiş konılmadı ama sonuçlar bu hastalığı gösteriyor korkularım var yardımcı olabilir misiniz