Gebelikte 35. Hafta

Carla1356

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
502
230
Kızlar merhaba 35 haftalık gebeyim hastaneden geliyorum doktor normal sezeryan hiç bir şey demedi sadece baş geliş dedi bir de haftaya tekrar gel dedi şimdiye kadar bir şey söylemesi gerekmez miydi

Muhtemelen doğum kilosu ve baş geliş oluşu normal doğuma engel değil diye söylememiştir. Benim bebeğim makat gelişti 35. Haftada büyük ihtimalle sezaryen ama dönebilir de diye konuşuyorduk

Emin değilim ama devlette doğum yapacaksanız zaten zorunlu haller dışında sezeryan yapmiyolarmis. Hali hazırda baş geliş olduğu için söyleme gereği bile duymamış olabilir o yüzden. Özele gidiyorsaniz genelde sizin tercihinizi de sorup fikir veriyorlar. Ben 1 hafta önce özel de doğum yaptım. Normal istediğimi belirtmistim bu yüzden doktorum ona göre yönlendirdi. Kilosu normal doğum için sınıra gelince suni sancı ile başlattık hatta yoksa sezeryana dönecekti. Muhtemelen bir daha gittiğinizde konuşulur.

Allah bagislasin Kaç kilo dogurdunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…