• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senaaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
518
173
53
35
Merhaba
Benım daha once ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım var :( şimdi yine hamileyim 8. Haftadayım gecen hafta kalp atısını gorduk ama içimde korku var. 2. Düşükten sonra testler yapıldı ve düşük düzeyde pıhtılaşma sorunum varmıs sımdı de ise oksapar ve progestan kullanıyorum. Bunları kullanan hala aynı seyleri yasayan varmı? Bu arada yaklsık 4 gundur gogus agrım gecti mide bulantım gecti 😞

Bir şekilde sakin olmalısınız bebeği strese sokmamalısınız. Bende 2 gen homozigot mutasyonlu. Bu haftalara geldik şükür kan sulandırıcılarla

Merhaba
Benım daha once ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım var :KK43: şimdi yine hamileyim 8. Haftadayım gecen hafta kalp atısını gorduk ama içimde korku var. 2. Düşükten sonra testler yapıldı ve düşük düzeyde pıhtılaşma sorunum varmıs sımdı de ise oksapar ve progestan kullanıyorum. Bunları kullanan hala aynı seyleri yasayan varmı? Bu arada yaklsık 4 gundur gogus agrım gecti mide bulantım gecti 😞
Önlemini almışsın zaten canım. Hayırlısıyla kucağına alırsın ınsaallah

Merhaba
Benım daha once ıkı kez kalp durması sonucu kürtajım var :KK43: şimdi yine hamileyim 8. Haftadayım gecen hafta kalp atısını gorduk ama içimde korku var. 2. Düşükten sonra testler yapıldı ve düşük düzeyde pıhtılaşma sorunum varmıs sımdı de ise oksapar ve progestan kullanıyorum. Bunları kullanan hala aynı seyleri yasayan varmı? Bu arada yaklsık 4 gundur gogus agrım gecti mide bulantım gecti 😞
Bende de kahverengi lekelenme geldi cok gecmıs olsun sımdı nasılsınız

Back