gebelikte 2 kese biri boş diğer kesede ise bebek var normal mi acil....

filiz0022

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
166
5
118
38
Hatay
arkadaşlar normalde 7 hafta 3 günlük hamile olmam gerekirken ultrasyonda 6 hafta 4 günlük cıktı acaba bebeğim geç mi gelişiyor öncelikle bu normal mi?
diğer bir sorum ilk defa duyuyorum..bende iki kese oluşmuş..biri boş diğerinde ise bebek var 2cm kese bebek 6mm 6 hafta 4 günlük...kalp atışını bu hafta duyduk ...fakat endişe ediyorum diğer kese bebeğe zarar verir mi?
doktor takip etmemiz gerkiyor diyor..benim gibi yasayan var mı? veya bu konuda bilgisi olan arkadaslar endişeliyim cavaplarınız bekliyorum...

Filizcim aynı durum bende de var, bu konu için başlık açmıştım oraya bakabilirsin:
hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/392857-ikiz-gebelik-tek-kalp-atisi.html

Bu arada bebeğinin biraz geriden gelmesi normal olsagerek, çünkü bende de aynı durum var, ikiz kese nedeniyle 3 doktor ile görüşmeme karşın bu konuya(geriden gelme) hiç takılmadılar bile. Doktora da sordum zaten, önemli değil olabiliyor dedi. Yine de kafana takılıyorsa doktoruna sorabilirsin.
Ancak ikiz kese ile ilgili olarak perinatoloji(riskli gebelik) alanında uzman bir doktora da görünmen iyi olur.

canım yazını okudum. şu boş kese moralimi cok bozuyor..bebek büyüdükçe boş kese baskılanıp küçülmüş demişsin buna çok sevindim.. ..umarım aynı durum bende de olur...bir oh çekerim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…