Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama zamanı bazen dehişe biliyor yani önce veya sonra olabilir sen yinede degerlendir derimYumurtalama dönemime daha 1 hafta var bugun sag kasiğimda kasilmalar oluyo degerlendrmek lazim diyorum hamile kalma ihtimali ne kadar ???
Şimdi 30 günde oldgum icin 16.gün yumurtlama diye biliyorum 1 gün oncesinide degrlendrriz cunki yumurta 24 satt canli kaliyoYumurtlama zamanı bazen dehişe biliyor yani önce veya sonra olabilir sen yinede degerlendir derim
Evet cnm adetin kaç gün sonraaŞimdi 30 günde oldgum icin 16.gün yumurtlama diye biliyorum 1 gün oncesinide degrlendrriz cunki yumurta 24 satt canli kaliyo
7 ekimEvet cnm adetin kaç gün sonraa
Bence boş bırakma daha çok var çünki7 ekim
Folik asit aliyorum doktor vermisti cocuk düşündgmüz içinBence boş bırakma daha çok var çünki
Onu da düzenli kullan inşallah Allah nasip eder bizdede ben iki senelik evliyim polikistik over hastayım hala bekliyorum zamanı gelir bir gün işallahFolik asit aliyorum doktor vermisti cocuk düşündgmüz için
Zayifsan adetin düzenliyse niye olmasin ki duzenli yumurtlamiyomusun ha bide folik asit ne ise yariyacakk ki hamile kalamadiktan sonra?Onu da düzenli kullan inşallah Allah nasip eder bizdede ben iki senelik evliyim polikistik over hastayım hala bekliyorum zamanı gelir bir gün işallah
Adet olmuyorum Folik asit içinde vitaminler var cnmZayifsan adetin düzenliyse niye olmasin ki duzenli yumurtlamiyomusun ha bide folik asit ne ise yariyacakk ki hamile kalamadiktan sonra?![]()
Vitamin var biliyom ablam kaliteli yumurtalik elde ediyo dedi bana o da senin gibiAdet olmuyorum Folik asit içinde vitaminler var cnm
Adet olmaman demek yumurtalamiyon anlamina geliyo bu sekilde ztten bbk olmaz olur insVitamin var biliyom ablam kaliteli yumurtalik elde ediyo dedi bana o da senin gibi