• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikle ilgili olumsuz korkular

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sirinlers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
194
161
33
38
Bir süredir deniyoruz 2 kez kimyasal gebelik yaşadım henüz tam netice alamadık ve bende yine kimyasal olursa korkusu olmaya başladı
ve hatta dış,boş,mol gebelik olursa stresi sardı
niye bu kadar takıldım bu korkulara bilmiyorum
Stresten tüm dengem şaştı
adet aralığım açıldıda açıldı
En geç31,32 günde bir olurken 35,38lere uzadı bu ayda 42. Gündeyim😞
Bu durumu yaşayan ve benim gibi hissedenleriniz vardır eminim..

Bir süredir deniyoruz 2 kez kimyasal gebelik yaşadım henüz tam netice alamadık ve bende yine kimyasal olursa korkusu olmaya başladı
ve hatta dış,boş,mol gebelik olursa stresi sardı
niye bu kadar takıldım bu korkulara bilmiyorum
Stresten tüm dengem şaştı
adet aralığım açıldıda açıldı
En geç31,32 günde bir olurken 35,38lere uzadı bu ayda 42. Gündeyim😞
Bu durumu yaşayan ve benim gibi hissedenleriniz vardır eminim..
Tabiki. Bende 1.de dis gebelik yasadim. 2.de 8+5 kalbi durdu. Simdi tekrar hamile kalirsam , yine kalbi duracak diye korkuyorum hep.Hatta burda 10.hftada , 12.haftada kalbi durdu yazanlar var, ya buseferde bu haftarda durursa diyorum. YA òlù dogarsa, ya saglikli olmazsa , seytan dùrtùyo neler dusunuyorum neler.

Tabiki. Bende 1.de dis gebelik yasadim. 2.de 8+5 kalbi durdu. Simdi tekrar hamile kalirsam , yine kalbi duracak diye korkuyorum hep.Hatta burda 10.hftada , 12.haftada kalbi durdu yazanlar var, ya buseferde bu haftarda durursa diyorum. YA òlù dogarsa, ya saglikli olmazsa , seytan dùrtùyo neler dusunuyorum neler.
Of sormayın ya yazmak istememiştim ama siz yazınca söyleyim
Sağlıksız bir insan olduğumu düşündürmeye ve hamile bile kalsam bebeğin sağlıksız olacağına falan gitti bende iş
Sizede çok geçmiş olsun😞

Back
X