gebelikle ilgili lutfen bir akil

selemalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
148
51
43
Merhaba arkadaşlar.Kasim annesi adayiyim inşallah. Son adet tarihin alti şubat. Gebeligimde ters giden birşeyler var sanirim. Lütfen bir yorum yazin. Dun doktor keseyi gördü ama ve lakin 5+2 olmam gerekirken 4+3 görünüyor kese. Beta 2902 cikti cuma günü bugünse 4333. Sizlerde bir yorumlarsaniz yada basina boyle birşey gelen varmi. Çok kaygiliyim tekrar anne olmayi çok istiyorum.dua edin neolur

Geç dollenmedir. Dert etmeyin suan. Ultrason 1-2 hafta erken de geç te tarih verebiliyor. .Doktorun olcumnden ultrason cihazindan vs farklılıklar olabiliyor. Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin insallah

Beta yukselmis bu gebelign normal seyrinde oldugunu gosterir...baska bir doktora daha gorun icin rahat etsin istersen

Gorundum ama içim rahatlamadi daha önce kese gelisemedigi için bir kayip yasadim tekrarlamasindan korkuyorum

Tam ikiye katlamadi
Canim benim de son tahlile gore tam ikiye katlamamis gibiydi ve kese gorunmustu doktora sordum kese gorundukten sonra hcg ye o kadar dikkat etmiyoruz dedi ultrasondan takip ediyoruz dedi ayrica tam ikiue katlamak zorunda degil iki gunde en az % 60 % 70 artis olmasi onemli.. seninki de guzel artmis kafana takma arkadaslarim dedigi gibi gec dollenmedir herkesin tam 14. Gunde yumurtlamasi gerceklesmiyor doktorlar ona gore hesapliyor

ilk hamileliğimde bebeğim son aya kadar 2-3 hafta geriydi sonradan arayı kapattı. ikincide de geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydi.son adet tarihi 20 nisanken doktorum 25 nisan olarak değiştirip doğum tarihini ona göre hesaplamıştı. kan değerin de iyi artmış.rahat ol sende de büyük ihtimalle geç döllenme var

dublemutluluk, post: 39973119, member: 214209"]ilk hamileliğimde bebeğim son aya kadar 2-3 hafta geriydi sonradan arayı kapattı. ikincide de geç döllenmeden dolayı bir hafta geriydi.son adet tarihi 20 nisanken doktorum 25 nisan olarak değiştirip doğum tarihini ona göre hesaplamıştı. kan değerin de iyi artmış.rahat ol sende de büyük ihtimalle geç döllenme var[/QUOTE]
İnsallah agzinizdan bal damliyor umarim böyledir.

Üzme kendini böyle, ben de 2014 Kasım annesiyim, benimde normal doğum tarihim 12 Kasım'dı 6 Kasım 'da aldım kızımı kucağıma. Böyle hafta oynamaları ilk zamanlar oluyor meraklanma, bazen ileriden bazen geriden, bu kaymalar hamileliğin devamında kapanıyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, böyle stres yapma kendine, ne kadar rahat hamilelik geçirirsen bebeğin o derece huzurlu bir bebek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…