- Konu Sahibi prenses_21
merhaba arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim. çok istediğim bi bebek hatta polikistik over hastasıyım olmayacak diye çok korkuyodum Allah a şükür 4 ay gibi kısa bi sürede oldu. ilk bi kaç hafta çok mutluydum. daha sonra 6 haftalıktı bunalıma girdim. uyku düzenim bozuldu her yarım saate bir uyanıp tekrar uyumaya çalışıyodum. yalnız kalamıyodum o hafta annem izin aldı 1 hafta yanımda kaldı. korkuyodum çok zor bi hafta geçirdim daha sonra biraz düzeldim psikiyatriye de götürdü annem pek faydası olmadı hatta çok istedigim bebegimi aldırmayı bile düşündüm. sonra böyle düşündügüm içim nefret ettim kendimdem. şimdi ara sıra oluyo bu sıkıntı. herşeye karşı bi isteksizlik var mutsuzum sürekli aglamaklı bi halim var yalnız kalamıyorum. hiç bir şeyden zevk almıyorum herşey anlamını yitirdi sanki. bazen bebegimi düşünüyorum bazen onada konsantre olamıyorum. bu şey gebelik ile mi alakalı daha önce yaşamadım doğumdan sonra geçiyo mu. aranızda yaşayan varmı ? yazarsanız çok sevinirim. yalnız olumsuz şeyler yazmayın lütfen çok etkileniyorum. şimdiden çok teşekkürler.