• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikde leke gelmesi şartmı?

Korkusuzanneadayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
69
29
38
30
Adetim 4 gün gecikti kızlar fakat 2 hafta kadar hamilelik belirtilerini yaşıyorum ne kadar sürede leke gelir ve hangi renkde ne kadar gelir ? Lekesi gelmeden hamile kalanınız oldumu ? Beni aydinlatirsaniz sevinirim ?

Yeterli gecikme yaşamışlsınız. Şu an belli oluır sizin
Kimi 2 gün geçsin öyle belli olur diyor kimi kanda 10 gün sonra çıkar diyor ne yapsam bilemedim. Tek olmayan belirti göğüslerinin büyümesi ağrıması ve adet.gecikmesiydi onuda yaşadım 4 gündür adet geçikmesiyle birlikde göğüslerinde acıyor

Gebeliginiz ne kadar surede belli.oldu peki ne zman öğrendiniz?
Adetime 6 gün kala belirtiler yaşıyordum kan verdim 3 çıktı. Önceden hep 0.2 gibi rakamlar çıkardı. Şüphelendim ama teste göre yoktu tabi ama ben hissediyordum. Tam adet günümde olmayınca idrar testi yaptım ve pozitif çıktı.

Adetim 4 gün gecikti kızlar fakat 2 hafta kadar hamilelik belirtilerini yaşıyorum ne kadar sürede leke gelir ve hangi renkde ne kadar gelir ? Lekesi gelmeden hamile kalanınız oldumu ? Beni aydinlatirsaniz sevinirim ?
Oğluma hamileyken yumrtlama günümde pembe leke geldi sonra adetim geçince de geldi , sonra üç ay kanamalı geçti .
Şuan yine hamileym ne yumurtlamada nede adet geçince hiçbir şeklde leke gelmedi .
Bu hamileliğimi adetm geçtiktek bigün snra kanda öğendim. Adet geçtikten 4 gün sonra da kan testi yaptırdm keseyi gördüm canm.
Her hamilelik farklı oluyor

Benımde adetım 2gun gectı sadece göğüs agrım var başka hiçbi belirti yok. Arada adet olcakmışım gıbı agrım oluyor. Beklıyorum böyle sanki her an adet gelcekmıs gbı :/

Benımde adetım 2gun gectı sadece göğüs agrım var başka hiçbi belirti yok. Arada adet olcakmışım gıbı agrım oluyor. Beklıyorum böyle sanki her an adet gelcekmıs gbı :/
Bana da böyle olmuştu . Gebelk belirtileri ile adet belirtileri birbirine çok benziyor

şart değil leke gelmesi bebek yerleşirken damar çatlarsa oluyor o lekelenme canım oğlumu öğrendiğimde hiç lekem olmadı haziran da kimyasal geçirdim bat tan 6 gün önce leke geldi

şuanda varsa gebelık cıkar bır hastaneye gıdıp test yaptırın en azından var mı yok mu ogrenırsınız yoksada neden regl olmadıgınıza bakılır bu arada her gebelıkte lekelenme bulantı kasık agrısı olmak zorunda degıl canım

E lekelenme olmaması daha ii değil mi? Lekelenme olunca "bir sorun var mı" yı düşünmek gerekiyor bence. Bende hiç olmadı kanama vs.

Canim benimde ilk gebeligim ve yumurtlama donemim bittikten 8 gun sonra wc de idrardan sonra 3 4 damla pembemsi akinti geldi adetim gecikmeden anlamistim zaten hamile oldugumu o gelen de yerlesme kanamasiymis

Back