Gebelikde kilolu bebek

Aysundeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
510
247
53
40
34+2 haftalik hamileyim.bu hafta cocugun kilosu 3,5 . Gelisimi 3 hafta ileri dedi doktor. Bi sıkıntı olmazsa normal dogum gorunuyor dedi. Şuan bu kilodaki bebek normal dogarmiki.. ozellikle dogum yapan qrkadaslae varmiydi boyle anne jarninda kilolu bebegi olan

Doktor doğum için egzersiz yapmani söyledi mı, başlasan artık iyi olur sanki, yürüyüş, aksak adım yürüyüşü, çömelme falan

34+2 haftalik hamileyim.bu hafta cocugun kilosu 3,5 . Gelisimi 3 hafta ileri dedi doktor. Bi sıkıntı olmazsa normal dogum gorunuyor dedi. Şuan bu kilodaki bebek normal dogarmiki.. ozellikle dogum yapan qrkadaslae varmiydi boyle anne jarninda kilolu bebegi olan
Doğar 4 5 kilo doğanlar bile var doğuma engel bi durum olsaydı doktor zaten kendi söylerdi inşallah kötü bi durum olmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu arada hafif yürüyüşler yapman yeterli 36. Haftadan sonra egzersiz yap doğuma hazırlık için 🌹

Arkadaşım 5.300 doğurdu 😅 normalle

Doktor doğum için egzersiz yapmani söyledi mı, başlasan artık iyi olur sanki, yürüyüş, aksak adım yürüyüşü, çömelme falan
Bisey demedi zaten yuruyememde 3 gundur kalcamda agri var bacagima vuruyor. Bugun fizik tedavi bakti kas agrisi dedi

Yani bilmiyorum. Doğurana kadar bilmem kaç olur. Yani ben o riski göze alamam sanırım. Hani şuan doğum olursa tamam olabilir diyecemde. Eğer yakında doğum olmazsa. Çocuk 4 kiloya varırsa kesinlikle sezeryan olmalısın ikinizde risk olmaz. Sağlıkla gelsin bebiş

Benimkiler 3.750 3,850 4.200 kiloyla normal doğum. Aynı odada kaldığımız birinin 4.700 dogmuştu

Back
X