Doğuma Hazırlık Gebelikde idrar yolu enfeksiyonu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ssa_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
80
27
3
31
Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim. Idrarimi yaptıktan sonra kan gördüm 1 damla kadar sonrasında acıma ve sızlama. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu nasıl atlaticam doktor ilaç verir mi

Ben de hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve antibiyotik kullandim. Merak etme doktorlar hamile oldugunu bilerek ilac veriyor. Ilaci almazsan daha cok zararli bebege.

Yarim ornek ver saglik ocagina degerin kac olur. Ben bol bol su içerek bie hafta da atlattim. Gunde 3 3.5 lt su ictim. Tertemiz oldu. Onun disinda kadin doumcu arkadas tek dozluk bir ilac onermisti ama iste enfrksiuon orani onemli simdi de be hemoroidden muzdaribim :/

Canım cevap için teşekkürler şuan hala hamile misin çok etkili bir krem önerebilirim hemoroid icin

Canım cevap için teşekkürler şuan hala hamile misin çok etkili bir krem önerebilirim hemoroid icin

Ben de hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdim ve antibiyotik kullandim. Merak etme doktorlar hamile oldugunu bilerek ilac veriyor. Ilaci almazsan daha cok zararli bebege.
Kaç aylıkken kullandın antibiyotiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…