• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Bu belirtilerle gebe olabirmiyim?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Niclectmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
13
1
1
Regl imin üzerinden 5 gün geçti test yaptım negatif çıktı .. kaç günün sonunda pozitif belirtisi olur regl olacakmisim gibi kasikta sancı bel ağrısı göğüs hassasiyeti fakat hiç bu kadar gecikme olmazdı yardımcı olursanız sevinirim

Geç döllenme olabilir belki isterseniz kan testi yaptırın kesin sonuç alırsınız

Geç döllenme olabilir belki isterseniz kan testi yaptırın kesin evliligimizin 3. Yılına girdin ve 1 yıldır korunmuyoruz eşimde bende çok istiyoruz bir bebek sahibi olmayı bütün testler yapıldı benim ve eşimin hiç bir engel yok fakat bir türlü tutmuyor bi kaç kez gittim kan testine ve hep hayal kırıklığı gitmeye korkuyorum açıkçası :KK43: negatif sonuç almakta

, member: 771865"]
İnşallah canım çok teşekkür ederim ilgine :) yarın bütün cesaretimi toplayıp[/QUOTE]
Hayal kırıklıgı da yasasa insan varsa da yoksa da ögrenmek istiyor yoksa da neden gecikme oldugunu ögrenirsin canim herseyde vardir bir hayir ne kadar süredir istiyorsunuz?

Ya bu testlerde önce kırmızı olarak doluyo ya o kırmızılık varken gecmeyeyakınken bisilik çizgi gördüm sanki sonra bembeyaz olunca çizgi kayboldu 5 dkika içinde oldu hemen bi test daha yaptım hiç çizgi yoktu sizce durum nedir ?

Benim 6 gün geçti dün bi test yaptım negatif yarın kan testi yaptiricam bakalım hiç bu kadar gecikme olmazdı belkide başka bi durum var yarın belli olacak ama dilerim gebeyimdir Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah

Benim 6 gün geçti dün bi test yaptım negatif yarın kan testi yaptiricam bakalım hiç bu kadar gecikme olmazdı belkide başka bi durum var yarın belli olacak ama dilerim gebeyimdir Rabbim isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Benim gecmedi canım ben 24unde adet oldum ama hala supheleniyom ondan buguntest yaptım 13 temmuz yumurtlama gunu

Söle bi durum var bazı kadınlar regl olsa bile üstüne görme die bişi var gebe kalıp regl olsaydın şuan nerden baksan en fazla 2 aylık gebe olurdun ve test sana pozitif sonuç verirdi ama üzgünüm gebelik yok gibi istiyor musun peki sende

Canım şimdi ben 27 haziranda olmam gerekirken 24 hairanda oldum. 3 gun erkenolunca bir kacaydır adetim az geliyor diye suphelenip aslında olmam gereken günde 27 haziranda beta hcg yaptım 0.100 çıktı. Sonra acaba ustunemi gördüm felan diyedusunup 8 temmuzda idrar testi yaptım negatif. Bir kacgundur alt karın bolgemde bir boşluk bi şişkinlik hissediyorum + su gibi bi alıntı geliyor bildiğin su ama siyah ic camasırımda beyaz leke bırakıyor test aldım ilk testimde sanki silik pozitif gördüm sandım ama kırmızılık geçince yorduğum cizgide yok oldu hemen farklı marka bi test aldım oda negatif çıktı ben anlamadım sizce durum ne ?

Ve 33gunde bir regl oluyorum 18. 19. Günde yumurtlama olur diyor doktorlar. Yani internetten baktım 13. Temmuz yumurtlama diyor. ALLAH isteyene versin ben dusunmuyorum canımm

Back