- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
2.çocuğumu yapmaya karar verirsem teste buraya gelicembileydim erken gebelik testlerine o kadar para vermezdim tüh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.çocuğumu yapmaya karar verirsem teste buraya gelicembileydim erken gebelik testlerine o kadar para vermezdim tüh
ikisini de dene tarafını seç [/QUOT
psikolojim bozuldu yeminle neyse ki zaman uzun 8 temmuza kadar bir karar vermeyi düşünüyorum
2.çocuğumu yapmaya karar verirsem teste buraya gelicem
ayy ben tarihi görmemişim bilsem hemen karar vermezdimkeep calm
idrar testi satılır....testçi geldi hanımnnnnnnnnnnnnnnnnn...her yaşa her bedene uygundur.....üzerine bişemeniz yeterlidir...5 saniyee sonra kesin sonuççç...haydiii hanımlar haydiiiiiiii batan geminin malları bunlar
bişemek kafidir...sabah ilk biş olursa daha etkili sonuç verir..1 dk şimdi, üzerine bişiycez mi, dişiycez mi anlamadım. Kafam karıştı
bunları konuşmak için çok erken diyorum ben...Bu sonuçlara bakılırsa bir koalisyon çıkacak gibi duruyor
kızlar
ama konuşmak için yine de erken
Eyvah nasıl bakmazsın tariheeeYaa şimdi senin seçtiğin yazma yüzünden kız hamile çıkarsaayy ben tarihi görmemişim bilsem hemen karar vermezdim
ayyyy kimsenin vebalini almak istemem tövbeeeeee...yazıktır günahtır hemEyvah nasıl bakmazsın tariheeeYaa şimdi senin seçtiğin yazma yüzünden kız hamile çıkarsa
hemide erkekArkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı fakat sözlüm penisi cektikten sonra vajinamin cevresine az da olsa meni fışkırdgni gördüm hemen sildim adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm
oo biz tahmin ettikte kalp atışı duyulsun ondan sonra söyleriz dedik..sen demişken söyleyeyim şimdilik kız görünüyor bir değişiklik olmazsaKızlar artık gebelik testi hizmeti yeterli değil bence, kk olarak bebeğin cinsiyetini belirlemeye de el atmalıyız. Hem öyle doktora gidip 3. 4. ayda falan cinsiyeti öğrenmek de neymiş, biz 1. ayda belirleriz şuracıkta. Sonra tıp dünyası şok