Gebelik

Gebe miyim sizcee :(((

• Yazma

OY: 16 53,3%
  • Yazma

OY: 17 56,7%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
idrar testi satılır....testçi geldi hanımnnnnnnnnnnnnnnnnn...her yaşa her bedene uygundur.....üzerine bişemeniz yeterlidir...5 saniyee sonra kesin sonuççç...haydiii hanımlar haydiiiiiiii batan geminin malları bunlar

hamilesin hemen düğünü yap ilk geceden hamile kaldı sansınlar zaman gecerse erken dogum yaptı derler yada aldır

idrar testi satılır....testçi geldi hanımnnnnnnnnnnnnnnnnn...her yaşa her bedene uygundur.....üzerine bişemeniz yeterlidir...5 saniyee sonra kesin sonuççç...haydiii hanımlar haydiiiiiiii batan geminin malları bunlar

1 dk şimdi, üzerine bişiycez mi, dişiycez mi anlamadım. Kafam karıştı :KK53:

Kızlar artık gebelik testi hizmeti yeterli değil bence, kk olarak bebeğin cinsiyetini belirlemeye de el atmalıyız. Hem öyle doktora gidip 3. 4. ayda falan cinsiyeti öğrenmek de neymiş, biz 1. ayda belirleriz şuracıkta. Sonra tıp dünyası şok :KK53:

Arkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı fakat sözlüm penisi cektikten sonra vajinamin cevresine az da olsa meni fışkırdgni gördüm hemen sildim adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm :KK1::KK43:
hemide erkek

Kızlar artık gebelik testi hizmeti yeterli değil bence, kk olarak bebeğin cinsiyetini belirlemeye de el atmalıyız. Hem öyle doktora gidip 3. 4. ayda falan cinsiyeti öğrenmek de neymiş, biz 1. ayda belirleriz şuracıkta. Sonra tıp dünyası şok :KK53:
oo biz tahmin ettikte kalp atışı duyulsun ondan sonra söyleriz dedik..sen demişken söyleyeyim şimdilik kız görünüyor bir değişiklik olmazsa

X