- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
şuan bir eşitlik söz konusu hak eden kazansınoyumu değiştiriyorum alttaki yazmayı seçiyorum anca karar verebildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan bir eşitlik söz konusu hak eden kazansınoyumu değiştiriyorum alttaki yazmayı seçiyorum anca karar verebildim
gel vatandaş gelBDV varken insanlar hamilelik testine neden para verirler anlamam zaten. Kesin ve güvenilir sonuç burada.
Bu arada anket sonucunu merakla bekliyorum. 8 Temmuz'a kadar nasıl dayanacağım bilmem.
ben alttaki yazmayı tutuyorum hadi bakalım kk hatunları bugün karar günüşuan bir eşitlik söz konusu hak eden kazansın
ikisini de dene tarafını seçOfff çok zorlandım hangi yazmayı yı seçsem acaba
ve beyin koşarak uzaklaşır
ben üsttekine verdim biri oyunu değiştirip eşitliği bozmuşben alttaki yazmayı tutuyorum hadi bakalım kk hatunları bugün karar günü
ben değiştirdim işte kara murat benimben üsttekine verdim biri oyunu değiştirip eşitliği bozmuş
reklam yapma kız ayıpikisini de dene tarafını seç
ayıp başka yerde olmuş sonuçlarını konuşalım artık sence durum nedirreklam yapma kız ayıp
Aileler dahilkondomun kaçı kaç kuruş, sevgililiğin 1.yılından sonra herkes kendine sözlü diyo, bu söz o söz mü yoksa aileler dahil mi bu söze
hayır, bebesiniz.
sözlü değil yazılıdır o yazılıkondomun kaçı kaç kuruş, sevgililiğin 1.yılından sonra herkes kendine sözlü diyo, bu söz o söz mü yoksa aileler dahil mi bu söze
gel vatandaş gel
ne eczaneye kadar ayaklarını yor nede elini idrara bulaştırma tehlilkesi yaşa
en gerçek ve güvenilir gebelik testi kk de gel
muhtemelen sözlü diye başlayıp yazılıya karar vermişlersözlü değil yazılıdır o yazılı