Bu anket ne ola ki iki seçenekte yazma yazmaArkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm
Bu anket ne ola ki iki seçenekte yazma yazma
ayrıca da gebe değilsindir ishaldendir o ishalden
adet üstüne görmek diye birşey var hem o kadar korkuyorsan neden yapıyorsun şekerimArkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı fakat sözlüm penisi cektikten sonra vajinamin cevresine az da olsa meni fışkırdgni gördüm hemen sildim adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm
Ilk yasadgm bi iliski bu sonucta icine bosalmicani biliyordm ki bosalma olmadi resmen bi ilişkiye girmede olmadi sadece meni bulastgni gördüm korktmneden korunmuyorsunuz?
:)))hayır, bebesiniz.
ilk yaşanan ilişkide hamile kalınmaz diye bir kural yok ki, ilişki yaşamaya karar veriyorsanız korunmanız lazımIlk yasadgm bi iliski bu sonucta icine bosalmicani biliyordm ki bosalma olmadi resmen bi ilişkiye girmede olmadi sadece meni bulastgni gördüm korktm