- 6 Nisan 2015
- 78
- 18
- 28
-
- Konu Sahibi esraatutkun
gebelik olsaydı kanda belli olurdu gecikmeden önce bile çıkıyo çünkü kanda. adet gecikmesi yaşıyosanız normalde olabilir. strese bağlı gecikme de olabilir. biraz daha bekleyin hala olmazsanız bi doktora görünün derim ben.İyi aksamlar hanimlar :) benim adetim 10 gun gecti idrar testi yaptim pozitif cizgisi silik cikti saglik ocagina gittim kan testi icin idrar testinde silik ciktigini soyledim muhtemelen var dedi ertesi gun sonuc almaya gittigimde beta hcg 0.21 cikti doktor negatif dedi hala adet olmadim sizce hamile olma durumum nedir ?
sanmıyorum. yeni evlendiysen hormon değişimlerinden kaynaklıdır.meraba ben yeni evliyim eşimle birlikte olduktan 4 gün sonra adet oldum ama her zamankinden kısa ve düzensiz sürdü hamile olabilirmiyim
bir kaç gün daha bekleyin derim strese bağlı olabilir. 1 haftaya kadar gecikmesi normaldir. sonra tekrar yaparsınız testiMerhaba arkalarında ben yeni üye oldum ya söze bişi danisacaktim biz eşimle 2. Çocuğu istiyoruz 8 aydır dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu erken gebelik testlerinden aldım negatif cikti acaba yanılma olabilir mi bu gün de adet olmadım normalde hiç gecikme olmaz bole negatif cikip sonra pozitif olanlar var mi ne yapmalıyım bilmiyorum
teşekkür ederimbir kaç gün daha bekleyin derim strese bağlı olabilir. 1 haftaya kadar gecikmesi normaldir. sonra tekrar yaparsınız testi
rica ederimteşekkür ederim
Idrar testi icin erken olabilir canım. Kanda baktirman daha net olurKizlar ya lütfen cevap verin..bu ay adetimin 11 gunu yumurtam 10.4 mm cikti bende 15.ve 17 gunlerde iliski oldu..bugün adetimimin 32 gunu. 1 gun gecti yani benim hesabima gore..test yaptim aksam negatif..Bugün su gibi bi akinti ve goguslerde acima var...bosver bekle doliyorum yapamiyorum.yanlis cikma ihtimali varmi
Bir hafta daha bekle derim benimde aynisi oldu 1 hafta sonra adet oldumMerhaba arkalarında ben yeni üye oldum ya söze bişi danisacaktim biz eşimle 2. Çocuğu istiyoruz 8 aydır dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu erken gebelik testlerinden aldım negatif cikti acaba yanılma olabilir mi bu gün de adet olmadım normalde hiç gecikme olmaz bole negatif cikip sonra pozitif olanlar var mi ne yapmalıyım bilmiyorum