gebelik

esraatutkun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
78
18
28
İyi aksamlar hanimlar :) benim adetim 10 gun gecti idrar testi yaptim pozitif cizgisi silik cikti saglik ocagina gittim kan testi icin idrar testinde silik ciktigini soyledim muhtemelen var dedi ertesi gun sonuc almaya gittigimde beta hcg 0.21 cikti doktor negatif dedi hala adet olmadim sizce hamile olma durumum nedir ?

gebelik olsaydı kanda belli olurdu gecikmeden önce bile çıkıyo çünkü kanda. adet gecikmesi yaşıyosanız normalde olabilir. strese bağlı gecikme de olabilir. biraz daha bekleyin hala olmazsanız bi doktora görünün derim ben.

meraba ben yeni evliyim eşimle birlikte olduktan 4 gün sonra adet oldum ama her zamankinden kısa ve düzensiz sürdü hamile olabilirmiyim

Merhaba arkalarında ben yeni üye oldum ya söze bişi danisacaktim biz eşimle 2. Çocuğu istiyoruz 8 aydır dün adet olmam gerekiyordu olmadım bu erken gebelik testlerinden aldım negatif cikti acaba yanılma olabilir mi bu gün de adet olmadım normalde hiç gecikme olmaz bole negatif cikip sonra pozitif olanlar var mi ne yapmalıyım bilmiyorum

bir kaç gün daha bekleyin derim strese bağlı olabilir. 1 haftaya kadar gecikmesi normaldir. sonra tekrar yaparsınız testi

Selam kızlar normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama mide bulantisindan duramadigim için dün kan testi yaptrdm sonuç 31.98 doktor gittiğinden hemşire hamile siniz dedi sizce hamilemiyim

Günaydın kızlar,
Yaklaşık 9 aydır bebek planlıyorduk. Başarısız 3 klomen denemem olmuştu. Daha sonra prolaktinimin yüksek OLDUĞUNU öğrendik. 24 martta adet olmuştum, 30 martta hsg çektirdim ve dostinex kullandım. Hala adet olmayınca dün eczaneden hassas gebelik testlerinden (predictor early) aldım. Sonucu görünce inanamadım. Sonra gidip kan verdim, sonucum 69 çıktı. Hala inanamıyorum, kendimi ikna edemiyorum... Birkaç gündür kasıklarımda Ağrı oluyor. Doktorum 27 nisana kadar yokmuş. Kendisine ulaşamıyorum. Inşallah herşey yolunda gider...

Eklentiler

• image.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 223
Kizlar ya lütfen cevap verin..bu ay adetimin 11 gunu yumurtam 10.4 mm cikti bende 15.ve 17 gunlerde iliski oldu..bugün adetimimin 32 gunu. 1 gun gecti yani benim hesabima gore..test yaptim aksam negatif..Bugün su gibi bi akinti ve goguslerde acima var...bosver bekle doliyorum yapamiyorum.yanlis cikma ihtimali varmi

Idrar testi icin erken olabilir canım. Kanda baktirman daha net olur

Bir hafta daha bekle derim benimde aynisi oldu 1 hafta sonra adet oldum

Merhaba aranıza yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz kafayı yedim testlerle sat 14 eylül adetim 28günü geçmez cmrtsi kan verdim 0.1 çıktı. Bugün test yaptım ki 1haftadır yapıyorum. Hiç bişe yok gögüslerim şiş kasıkta agrı var böle olan varmı ya

Merhabalar benim bir sorum olucakti gecen aksam acile gittim mide bulantisi bas donmesi yemeklerden tiksinmeyle bana bir bayan doktor gebelik var dedi ama baska bi erkek doktora yonlendirdi beni kan testi yapti sonuc acil beta hcg 0,1 mIU/mI 0 - 5,3 cikti acaba hamilemiyim degilmiyim yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…