gebelik

somurtkansirin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
34
13
13
Arkadaslar merhaba ben esimle iliskiye ancak yarim girebiliyorum daha ileri gitmiyo aci cekiyorum esim bu ay 4 kez bu sekilde icime bosaldi hic disari cikan olmadi acaba bu sekilde gebelik olabilir mi ??

yumurtlama dönemleriniz ise hamile olma ihtimaliniz var.
yumurtlama gunleri kisiden kisiye degisiyormua acikcasi kendiminkini de bilmiyorum biz henuz tam birlesmeye calistigimiz icin hic bebek dusuncesi olmamisti daha o olayi asamamisken hamilelik ve dogum nasil olur bilemedim

yumurtlama gunleri kisiden kisiye degisiyormua acikcasi kendiminkini de bilmiyorum biz henuz tam birlesmeye calistigimiz icin hic bebek dusuncesi olmamisti daha o olayi asamamisken hamilelik ve dogum nasil olur bilemedim
yumurtlama günlerine takvim hesabı dedikleri şeyle hesaplıyorlar buda şu şekilde ; adetleriniz düzenli ise 28 günde bir olduğunu düşünürsen, adetinin ilk gününden itibaren 14 - 15. günler tehlikeli, olma riski yüksek diye hesaplanır. Kişiden kişiye değişir tabiki.. Bu işler nasip canım hesapla kitapla olmuyor yani. Adet zamanını bekle gecikme varmı kontrol et test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…