Suan gidiyorum son bi kere daha yapiyim :) ben istanbulda yasiyorum sen canim
ayy super heycan bastı yınee :)) bende ankarada yasıyorumm canımm bak dıkkatlı yap yıne gecersız falan cıkmasın bıde hassas al gec dollenmıs olabılırsın
ayy super heycan bastı yınee :)) bende ankarada yasıyorumm canımm bak dıkkatlı yap yıne gecersız falan cıkmasın bıde hassas al gec dollenmıs olabılırsın
Söyledim kıza dunde aldim gecersiz cikti dedim tamam bi problem olursa getir dedi allahtan eczane cok yakin :) ankaranin neresinde canim benim esimde ankarali :)
Söyledim kıza dunde aldim gecersiz cikti dedim tamam bi problem olursa getir dedi allahtan eczane cok yakin :) ankaranin neresinde canim benim esimde ankarali :)
cankaya dikmen keklik pınarında oturuyoruzzz canımmm duymussundur kesın sen gelmedın gelın olarak kocayımı goturdun ıstanbullaraeee test noldu yaotınmııı
cankaya dikmen keklik pınarında oturuyoruzzz canımmm duymussundur kesın sen gelmedın gelın olarak kocayımı goturdun ıstanbullaraeee test noldu yaotınmııı
Evet ic guveysi olarak aldim hehe :)) yaptim gene dunku gibi oldu acaba adet mi olucam da bole cikiyo buraya resim nasil koyabilirim sanada gosteriyim acaba negatifte ben mi yanlis gruyorum anlamafim ki
Evet ic guveysi olarak aldim hehe :)) yaptim gene dunku gibi oldu acaba adet mi olucam da bole cikiyo buraya resim nasil koyabilirim sanada gosteriyim acaba negatifte ben mi yanlis gruyorum anlamafim ki
alıntı yapıp yazı yazarken ustte bırsuru secenek cıkıo ordan konuluyo heralde canım ıkı ekrandada cızgı cıkmıomu hangı marka aldın gotur basla marka al bakalım
Yapamadim neyse anlatim testin ustunde c ve t varya t ye daha yakin kirmizi bi cizgi cikiyo sadece negatif olmasi icin cye daha yakin olmasi gerekmiyo mualıntı yapıp yazı yazarken ustte bırsuru secenek cıkıo ordan konuluyo heralde canım ıkı ekrandada cızgı cıkmıomu hangı marka aldın gotur basla marka al bakalım
Yapamadim neyse anlatim testin ustunde c ve t varya t ye daha yakin kirmizi bi cizgi cikiyo sadece negatif olmasi icin cye daha yakin olmasi gerekmiyo mu
tam hızalı cıkması gerekır benım bıldıgım prospektusune bı baksaydın bı kere bendede gecersız cıktı ama ıkı ekrandada hıc cızgı cıkmamıstı anlamadım vallahı ben bu durumu son kullanma tarıhıne falan bı yak yada en guzelı al sonucu eczacıya goster madem yakın
tam hızalı cıkması gerekır benım bıldıgım prospektusune bı baksaydın bı kere bendede gecersız cıktı ama ıkı ekrandada hıc cızgı cıkmamıstı anlamadım vallahı ben bu durumu son kullanma tarıhıne falan bı yak yada en guzelı al sonucu eczacıya goster madem yakın
Sanirim bisey yok gene adet olmama yakinda yapmistim negatif cikti neyse bidahakine ins :)
Sanirim bisey yok gene adet olmama yakinda yapmistim negatif cikti neyse bidahakine ins :)
Canim sen bi rsmini koy ben anlarım onu şipşak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bügünde gittim doktora hafif bozulma var kesede düştü düşüyor yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Düşük ilacı vermedi mi cnm çünkü düşük riski olanlar progestan iciyo o önlüyo ıştersen ara doktoru bi sor ondan al ic hemen ayaklarını da dik yat sürekli
Canim sen bi rsmini koy ben anlarım onu şipşak :)
Attim cope ya bugun akıntım fazlalasti adet gozukuyo gibi stresten gecikmis de olabilir :)
Attim cope ya bugun akıntım fazlalasti adet gozukuyo gibi stresten gecikmis de olabilir :)
Normalde gecikme oluyomuydu öncelerde
Normalde gecikme oluyomuydu öncelerde
Cok nadir havalardan ve bazen agri kesici kullandigim zaman oluyo bu ay hic ilac kullanmadim ana strese girdim var mi yok mu diye ondandir
Cok nadir havalardan ve bazen agri kesici kullandigim zaman oluyo bu ay hic ilac kullanmadim ana strese girdim var mi yok mu diye ondandir
Stres zaten herşeyi etkiliyo dusunmemeye oyalan hep biselerler hala daha gelmezse de git kan testi yaptir en azından kafan rahatlar
Stres zaten herşeyi etkiliyo dusunmemeye oyalan hep biselerler hala daha gelmezse de git kan testi yaptir en azından kafan rahatlar
Evet canim ya stres eger bugunde olmazsam o zaman doktora gidicem
Evet canim ya stres eger bugunde olmazsam o zaman doktora gidicem
Kanda zaten yeni oluşmuş bile olsa çıkar 5 in üstünü gördün mu var diyebilirsin :)
Kanda zaten yeni oluşmuş bile olsa çıkar 5 in üstünü gördün mu var diyebilirsin :)
Allahim olmayan heekese nasip etsin insallah ya :)
Allahim olmayan heekese nasip etsin insallah ya :)
Aminnn inşallah ben hep derim Rabbim kimseyi sinamasin bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?