Kızlar bana gore 6 hafta usg ye gore 4+2 haftalik hamileyim ve bugun Cook kanamam oldu doktor usg baktı kanama görülmüyor dedi ama ben korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim geç dollenme olmuş olabilir takma kafana yeni hamileyken bi çok kişide kanama zaten oluyomus önemli olan doktorun iyi demesi kötü bise olsa söylerdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalp atışlarını bi duyabilseydim biraz olsun rahatlicaktim
Kızlar bana gore 6 hafta usg ye gore 4+2 haftalik hamileyim ve bugun Cook kanamam oldu doktor usg baktı kanama görülmüyor dedi ama ben korkuyorum
Canım bügünde gittim doktora hafif bozulma var kesede düştü düşüyor yanicanım arkadasında dedıgı gıbı gec dollenme olmus benım bı tanıdgımında oyle oldu hıc korkulcak bısı yok kanamada yerlesme kanaması falan olabılır ama ıcının rahat etmesı ıcın baska bı doktora gozuk bencede moralını yuksek tut hayatıım en onemlısı o saglıkla dogsun mınık annesının kucagınabırde sana bı tavsıye canımm vajınal usg yaptırma
canımmm kıyamam uzme kendını nolurr ne dedı pekı doktor allahtan umıt kesılmez sen yınede tedbırlı ol ayaga falan kalkma bakarsın tutunurCanım bügünde gittim doktora hafif bozulma var kesede düştü düşüyor yani
Canım bügünde gittim doktora hafif bozulma var kesede düştü düşüyor yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTBenim teyzemin kızına da böyle demisti doktor bi hafta yat dinlen hic ayaga kalkma demis suan 5 aylik hamile moralini bozmamaya calis canim stres en buyuk dusman zaten yapma bunu
napalımm beklıcezz azcık daha sıkalım dısımızzı
Senin bebis bugun nasıl yavru :)
aynıyız teyzesı bı sıkıntımız yok allah bın sukur ama cok sıslık yapıo aksamları bende gunduz hıc bısı yok gece gorsen sanırsın 6 aylık hamıle anlamadım sende drumlar ne alemdeSenin bebis bugun nasıl yavru :)
aynıyız teyzesı bı sıkıntımız yok allah bın sukur ama cok sıslık yapıo aksamları bende gunduz hıc bısı yok gece gorsen sanırsın 6 aylık hamıle anlamadım sende drumlar ne alemde
Ayy yerim onu ben ya bana bunu teyzemin kizida demisti niyeyse artik bilmiyom :)) ben hala beklemedeyim canim :))
gaz dıyorlar ama gaz gıbıde degıl yanı gayet rahatım sıskınlık yok gaz sıkıstrması yok bakalım 12 snde doktor randevum var sorarım gıdınce..oh oh bekle aman hasta olma da oyle bekleyelım :)Ayy yerim onu ben ya bana bunu teyzemin kizida demisti niyeyse artik bilmiyom :)) ben hala beklemedeyim canim :))
aynıyız teyzesı bı sıkıntımız yok allah bın sukur ama cok sıslık yapıo aksamları bende gunduz hıc bısı yok gece gorsen sanırsın 6 aylık hamıle anlamadım sende drumlar ne alemde
Benim son adet tarihimin baslangici 7 haziran adetim 5 gun suruyo bana göre adetim 2 gun gecti intertte gorede bugun olmam lazim iyice kafam karisti ya bide sen hesaplasana kiz
gaz dıyorlar ama gaz gıbıde degıl yanı gayet rahatım sıskınlık yok gaz sıkıstrması yok bakalım 12 snde doktor randevum var sorarım gıdınce..oh oh bekle aman hasta olma da oyle bekleyelım :)
Doktordan gelince haber ver nasılmıs bebegimiz unutma canim :))
Benim son adet tarihimin baslangici 7 haziran adetim 5 gun suruyo bana göre adetim 2 gun gecti intertte gorede bugun olmam lazim iyice kafam karisti ya bide sen hesaplasana kiz
mayısın kacında oldun adet onuda bız yaz hemen hesaplıyıım canıkom
mayısın kacında oldun adet onuda bız yaz hemen hesaplıyıım canıkom
Haziran 7, mayıs 12, nisan 17 canim
2 gun gecıkmıs adetınHaziran 7, mayıs 12, nisan 17 canimayyy hadı hemen test al yaaa bıda sansımızı deneyelım
2 gun gecıkmıs adetınayyy hadı hemen test al yaaa bıda sansımızı deneyelım
Bide biz adet olmadan oncede yapmistik ayin 28 ve 29un da unutaniyorum artik ya valla eczaneye gitmeye :))
Bide biz adet olmadan oncede yapmistik ayin 28 ve 29un da unutaniyorum artik ya valla eczaneye gitmeye :))
amannnn olsun bosver onun ısıne gelıyordur para kazanıyor sonuctatabı sen bılırsın kuzucum bıraz ddaha beklıyım dersen bekle :) bu arada nerede ysıyorsun canım
amannnn olsun bosver onun ısıne gelıyordur para kazanıyor sonuctatabı sen bılırsın kuzucum bıraz ddaha beklıyım dersen bekle :) bu arada nerede ysıyorsun canım
Suan gidiyorum son bi kere daha yapiyim :) ben istanbulda yasiyorum sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?