gebelik

Kızlar bana gore 6 hafta usg ye gore 4+2 haftalik hamileyim ve bugun Cook kanamam oldu doktor usg baktı kanama görülmüyor dedi ama ben korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim geç dollenme olmuş olabilir takma kafana yeni hamileyken bi çok kişide kanama zaten oluyomus önemli olan doktorun iyi demesi kötü bise olsa söylerdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalp atışlarını bi duyabilseydim biraz olsun rahatlicaktim

Kalp atışlarını bi duyabilseydim biraz olsun rahatlicaktim

Kalp atışı için çok erken daha iki haftaya anca duyabilirsin sen içini ferah tut bişey olmaz bol dua et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bana gore 6 hafta usg ye gore 4+2 haftalik hamileyim ve bugun Cook kanamam oldu doktor usg baktı kanama görülmüyor dedi ama ben korkuyorum

Canım benim eger kendini iyi hissetmiyosan baskabi doktora git aklinda bi süphe kalmamasi acisindan bol bol dinlen kenfini fazla yorma

canım arkadasında dedıgı gıbı gec dollenme olmus benım bı tanıdgımında oyle oldu hıc korkulcak bısı yok kanamada yerlesme kanaması falan olabılır ama ıcının rahat etmesı ıcın baska bı doktora gozuk bencede moralını yuksek tut hayatıım en onemlısı o saglıkla dogsun mınık annesının kucagına bırde sana bı tavsıye canımm vajınal usg yaptırma

Canım bügünde gittim doktora hafif bozulma var kesede düştü düşüyor yani

Canım bügünde gittim doktora hafif bozulma var kesede düştü düşüyor yani

canımmm kıyamam uzme kendını nolurr ne dedı pekı doktor allahtan umıt kesılmez sen yınede tedbırlı ol ayaga falan kalkma bakarsın tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…