gebelik

madley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
979
516
53
31
Merhabalar araniza yeni katildim son adet tarihim 7 haziran ve 5 gun suruyo adet bitiminden 5 gun sonra iliski oldu 3 gun sonra kasiklarimda ve belimde agrilar basladi bunlar gebelik belirtileri olabilir mi cok siddetli degil ama cok da az degil kendini hissettiriyo bu kadar erken belirti yasayan var mi daha cok yeni oldugu icin test te yapmadim negatif olmasindan korkuyorum yardim edin lutfen

İnternete yumurtlamami hesapladigim zaman tam iliski sirasina denk geliyo yani bitmis olmasi gerek tani sizler daha iyi bilirsiniz

Bu kadar çabuk belirti olmaz arkadaşin dediği gibi yumurtlama.belirtisidir netteki hesaplayacilara bakma sen onlar herkesde aynı değil bnmde gösterdigi tarihten beş gün önce catliyomusum meğer kiminin geçde olabilir işi garantiye almak için ıki günde bir ilişkiye gir zaten günü kacirmamis olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan adetime 1 günüm kaldi sabirsizlikla bekliyorum adet belirtilerim var sanirim siz hakliydiniz bu ay belim fena agriyo ama bakalim surda ne kaldi

Bu kadar erken belirti olmaz canım , en erken belirti adet gecikmesidir, geri kalanların %90'ı psikolojiktir.

evet cnm arkadaslar cok haklı belırtılere aldırıs etme ıdrar yada kan destınde bebeyı gormeyıneye kadar ben 2 yıdır her ay hamılaeyım bana gore

Her turlu sonuca hazır ol ama hamileliktede adet sancılari zaten yaşanır onlar hiç Degismiyo belin kasiklarin aynı ağrılar devam eder

Bu kadar erken belirti olmaz canım , en erken belirti adet gecikmesidir, geri kalanların %90'ı psikolojiktir.

Dediğin gibi psikolijik oluyo önceleri su belirti bu belirti diyolar onlara aldırmamak lazım kesinlikle

Evet tamamen piskolojik ne zaman hamilelik belirtisi okusam bilnedigim sanki bende oluyomus gibi hissediyorum :) hala adet olmadim bekliyorum kizlar

evet cnm arkadaslar cok haklı belırtılere aldırıs etme ıdrar yada kan destınde bebeyı gormeyıneye kadar ben 2 yıdır her ay hamılaeyım bana gore
Umarim en kisa zaman da alirsin güzel haberi canım benim üzülme herseyin bi zamani var o da dogru zamani bekliyodur :)

Evet tamamen piskolojik ne zaman hamilelik belirtisi okusam bilnedigim sanki bende oluyomus gibi hissediyorum :) hala adet olmadim bekliyorum kizlar

Son adetin 7 haziranmis bi kac gun daha var,belirtiler icin erken dogru.benim adet agrim olmustu son adetim bittikten 10 gun sonra falan basladi.bebekte adetim bittikten hemen sonraki ilk iliskide olmus,o yuzden bi kac gun daha bekle belli olur hersey,

Benimde oyle oldu cok istiyorum ama bilmiyorum suan hamilemisin dogum yaptin mi

Yok canim daha yeni benim 11 haftalik.daha önümde uzun bi yolum var.hayirlisiyla sende bu uzun ve mutlu yola katilirsin insallah.

Herseyin hayırlısı üzülmüyorum saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin allah canim cok sevindim :))

bende 3 ayın sonunda hamıle kaldım her ay kendımı bı guzel dınledım adet gecıkmedıgı surece hıc bır belırtı yok bencede kotu olan su kı adet sancıları gıbı sancıların oluyo yanı ben hamıle oldugumu ogrenmeme ragmen adet olacakmısım gıbı agrı cektım hala daha devam edıyor kac gun kaldı adetıne

İnsallah canim :) ben en cok şu belirtiyi merak ediyorum diyolar ya hani kendini hamile hissediyomussun sende yasadin mi bunu

Oyle bi yasadimki o duyguyu resmen icime dogmustu,daha onceleride her ay bekliyodum ama o ay cok farkliydi hepsinden farkliydi,vucudumun benim hamile oldugumdan haberi vardi ama benim yoktu,ama ben buna inaniyorum,onceden her ay bana olcakmis gibi geliyodu adete yakin sanki gecikme olcakti.ama o ay en basindan beri icimde bi heves vardi esimede soylemistim daha baska hissediyorum bu ay diye,Allahin takdiri iste.

Ne kadar güzel ve özel bi duygu bu annelik cok kutsal bisi diyolar ya gercekten herkese nasip etsin insallah ayyy :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…