Bu kadar erken belirti olmaz canım , en erken belirti adet gecikmesidir, geri kalanların %90'ı psikolojiktir.
Umarim en kisa zaman da alirsin güzel haberi canım benim üzülme herseyin bi zamani var o da dogru zamani bekliyodur :)evet cnm arkadaslar cok haklı belırtılere aldırıs etme ıdrar yada kan destınde bebeyı gormeyıneye kadar ben 2 yıdır her ay hamılaeyım bana gore
Evet tamamen piskolojik ne zaman hamilelik belirtisi okusam bilnedigim sanki bende oluyomus gibi hissediyorum :) hala adet olmadim bekliyorum kizlar
Son adetin 7 haziranmis bi kac gun daha var,belirtiler icin erken dogru.benim adet agrim olmustu son adetim bittikten 10 gun sonra falan basladi.bebekte adetim bittikten hemen sonraki ilk iliskide olmus,o yuzden bi kac gun daha bekle belli olur hersey,
Benimde oyle oldu cok istiyorum ama bilmiyorum suan hamilemisin dogum yaptin mi
Yok canim daha yeni benim 11 haftalik.daha önümde uzun bi yolum var.hayirlisiyla sende bu uzun ve mutlu yola katilirsin insallah.
Herseyin hayırlısı üzülmüyorum saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin allah canim cok sevindim :))
Amin insallah.sende en kisa zamanda burdan guzel haberlerini berirsin bize,
İnsallah canim :) ben en cok şu belirtiyi merak ediyorum diyolar ya hani kendini hamile hissediyomussun sende yasadin mi bunu
Ne kadar güzel ve özel bi duygu bu annelik cok kutsal bisi diyolar ya gercekten herkese nasip etsin insallah ayyy :)))Oyle bi yasadimki o duyguyu resmen icime dogmustu,daha onceleride her ay bekliyodum ama o ay cok farkliydi hepsinden farkliydi,vucudumun benim hamile oldugumdan haberi vardi ama benim yoktu,ama ben buna inaniyorum,onceden her ay bana olcakmis gibi geliyodu adete yakin sanki gecikme olcakti.ama o ay en basindan beri icimde bi heves vardi esimede soylemistim daha baska hissediyorum bu ay diye,Allahin takdiri iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?