0.100 cikti hcg sonucum ama adetime daha 7 gun var dollenmeden 9 gun sora yaptrdim test acaba artma geveliknihtimalim olurmu bilenler lutfen yardimcinolsun
0.100 cikti hcg sonucum ama adetime daha 7 gun var dollenmeden 9 gun sora yaptrdim test acaba artma geveliknihtimalim olurmu bilenler lutfen yardimcinolsun
canım benim bildiğim kadarıyla bu değer negatif anlama geliyor ve döllenmeden 8-10 gün sonra değerin en azından 5,00 olması gerek. 5,00 üzeri gebelik var demek. 2 gün daha bekleyip yeniden test yaptır bakalım, eğer hamileysen yükselmeli. inşallah gönlünce olur herşey.
insallah yumurtlama gunumu ayarkayarak yaptik 14 . gube denk getrdk ama erken davrnp test yaptrdim adetim genelde cok duzenlu deil bi kac kisi olabilme ihtimali var diyor gec dollenme yada kesin sinc ucin adetinin gecmesini bekle diyor kafam cok karsti
insallah yumurtlama gunumu ayarkayarak yaptik 14 . gube denk getrdk ama erken davrnp test yaptrdim adetim genelde cok duzenlu deil bi kac kisi olabilme ihtimali var diyor gec dollenme yada kesin sinc ucin adetinin gecmesini bekle diyor kafam cok karsti
seni çok iyi anlıyorum canım, heyecanlısın ve hemen öğrenmek istemişsin hamile olup olmadığını ama bu işler sabır gerektiriyor. adetine kadar beklemek elbette en garantisi. 14. güne denk getirdiysen geç döllenme olduğunu sanmam. fakat kanda geç belli olduğu da oluyor. belki senin de henüz kanda yükselmemiştir hcg. peki hamile olduğuna dair belirtilerin var mı canım?
sakince gününü beklemeni tavsiye ederim. inşallah hamişsindir
normlde adet olmadan bir yada iki gun once kasiklarmda cok derin bi sanci olurdu ama daha adetime varken karnumda kasiklarimda desik agri sanci oluo baska biseyim yok insallah hayrlisiyla yukselir sinucum canim zaman gecmek bilmiyor bana
normlde adet olmadan bir yada iki gun once kasiklarmda cok derin bi sanci olurdu ama daha adetime varken karnumda kasiklarimda desik agri sanci oluo baska biseyim yok insallah hayrlisiyla yukselir sinucum canim zaman gecmek bilmiyor bana
yeni mi başladınız bebek istemeye canım ben de senin gibiydim ilk aylarda, adetim gelmeden heveslenirdim, günleri sayardım. benim 8 ay oldu bebek isteyeli, ama olmadı. aydan aya heveste kalmadı heyecan da. inşallah senin bebişin hemen gelir bekletmez seni.
evet yenu baasladik Rabbim insallah tum isteyenlere verir sabirsizligimiz tecrubesizlugime heycanima vuruyorum hayrlisiysa yuklesr ozaman sonucum beklemekten baska carem yok zor olcak beklemek ama napalim