gebelık

murus

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
17
0
6
34
Kocaeli
arkadaslar sıteye yenı uye oldum bır seyı merak ettım . korunmasız bır iliski yasadım .regly 30 gunde 1 oluyo yumurtlama zaamanım 19 nısana denk gelmıs oluyo .19 nısandan da korunmasız bır ılıskı yasadım.hıc bır damla sperm bıle cıkmadı dısarı gebelık olusabılırmı ...bırde regly gunume daha ıkı hafta var adet olucakmısım gıbı hıs var .normalde boyle seyler reglıme 5 gun kala oluyodu.boyle durumu yasayıp hamıle oldugunu ogrenen var mı yardımcı olursanız sevınırım

merhaba canim benim iki tane cocugum var ve benimkiler tedavi ile oldugu icin ben ayni senin gibi yumurtlama gununde iliskiye girmistim ve iliskiden sonra disari hic sperm gelmedi vede ben iliski oldugu gece banyoda yapmiyordum sansin artar demisti doktorum bu sekilde hamile kaldim sendede gebelik olusmus olabilir bence ve adet olacakmis gibi hissi ben ikisindede yasadim ama adet olmayip hamile oldugumu ogrendim

gebelik için uygun bir zamanda ilişki yaşamışsın ama Allahtan başka kimse bilemez şuan için.. inş tutmuştur. istiyorsun sanırım olmasını..belirtiler için bir şey diyemem ama bence psikolojik çünkü 4 günde belirtiler başlamaz. regl gününe kadar bekleyip göreceksiniz artık. umarım hayırlı haberler alırsınız

uuu daha iki hafta varken hiç birşey belli olmaz, arkadaş yolundaysa bile daha yerleşmemeiştir yerine:) bence senin hissettiğin yumurtlama hissi olabilir. gönlüne göre olsun :)

Sanırım istemiyor çünkü profiline göre evli değil.
Ama eğer istiyorsa da inşallah hamiledir.

Sanırım istemiyor çünkü profiline göre evli değil.
Ama eğer istiyorsa da inşallah hamiledir.
valla bilemiyorum ki hiç bakmadım profiline ama öyle bir sevinçli yazmış kı 1 damla bile sperm dışarı çıkmadı falan diye. ne bileyim belki profilini güncellememiştir

valla bilemiyorum ki hiç bakmadım profiline ama öyle bir sevinçli yazmış kı 1 damla bile sperm dışarı çıkmadı falan diye. ne bileyim belki profilini güncellememiştir

Heheh bana daha çok endişeli gibi geldi ondan bakmıştım :)

Heheh bana daha çok endişeli gibi geldi ondan bakmıştım :)

aaaa o zaman çözümü vardı, norlevo içseydi yaaa işte soruyu açık yazacaksın ki ona göre öneri gelsin.bende kıza inş tutmuştur diyorum aman Allah isteyene nasip etsin en iyi dua bu bence.

aaaa o zaman çözümü vardı, norlevo içseydi yaaa işte soruyu açık yazacaksın ki ona göre öneri gelsin.bende kıza inş tutmuştur diyorum aman Allah isteyene nasip etsin en iyi dua bu bence.

Amin canım kesinlikle Allah isteyenlere nasip etsin

insallah canım allah ısteherkeze nasıp etsın ıns.

ınsallah hamılelık vardır.. yorumlarınız ıcın cok tessekur ederım arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…