• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

ayumii

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
2
0
6
34
İzmir
iyi günler arkadaslar ben buraya yeni üye oldum bilmiyorum doğru yeremi yazıyorum sıkıntımı ama
ben 10+5 hamileyim ilk iki kontrolde bebeğimin üstten kontrolle kendini göstermemişti o kadar çok pimpirikli biriyimki hep olumsuzunu düşünüyorum o zamnlarda boş gebelikten çok korkmuştum.sonra bundan bir ay önce kontrolümde doktorum üstten kontrolle bebeği gördü hatta kalp atışını bile gördük dinleyebilirmiyiz dediğimde 6+3 olduğu için o zaman doğru bulmamıştı bir ay sonra gelin dedi bu cuma gitcez ve aksam anlamsız rüyalar gördüm rüya yorumunu baktığımda gebelikte bebeğin sakat doğması diyo bi baska yerdede erkek bebek düşüklüğü diyo demem o ki hamile arkadaslardada böle oluyomu pisikolojim çok bozuldu nasıl kurtulurum bu durumdan bilmiyorum hep olumsuzu düşünüyorum kusura bakmayin biraz uzun oldu

Ahh canım hepimiz ayniyiz 6 haftalikken cogu bebekte duyulmaz korkma birde o ruya tabirlerine inanma ben ruyamda bebegimi emzirdigimi dogurdugumu görüyorum kotu yorumlar yaziyor ya dusununce Bebgimi emzirmenin dogurmanin neresi kotu olabilir ki.. ben tabirlere bakmıyorum artk sende bakma güzel yorumla hamile kadinlar cok ruya gorurlermis bende cok goruyorum hemde cok sacma zombilerle savasmakmi kocamin beni aldatmasimi çocuğumu defalarca dusurmemmi ne ararsan var.. inşallah bunlar bebegimizi dogurunca gececek :) hic endiselenme cuma gunu bebeğinin kalp atisini duyarsin inşallah o ses cok güzel birsey dunyanin en güzel sesi:))

canım rüyamda çift sarılı yumurta gördüm bende sizceeee???? bana birisi uzatıyordu hatta kır bak çift sarılı diyordu kırıyorduk büyük bi yumurtaydı

Back