• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

neslihan005

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
22
0
16
Amasya
merhaba arkadaşlar ben 26 haftalık gebeyim karnımda serteşme oluyr diye dün doktora gittim kan ve idrar testi yapıldı ve intihap çıktı doktor antibiyotik(alfasilin 1g)verdi ve fitil(endol)verdi sizce kullanmalımıyım bu ilaçları kullanan varmı aranızda antibiyotikten korkuyorum açıkçası yardım edin banaaaa

merhaba arkadaşlar ben 26 haftalık gebeyim karnımda serteşme oluyr diye dün doktora gittim kan ve idrar testi yapıldı ve intihap çıktı doktor antibiyotik(alfasilin 1g)verdi ve fitil(endol)verdi sizce kullanmalımıyım bu ilaçları kullanan varmı aranızda antibiyotikten korkuyorum açıkçası yardım edin banaaaa

Geçmiş olsun,ben de ilk hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle çok sık antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. Neredeyse her ay içiyordum diyebilirim.Hatta son aylarımda fitil de kullandım.Ama ben genelde daha hafif antibiyotikler alıyordum. Alfasilin hiç kullanmadım ama kadın doğum doktorunuz verdiyse bir zararı olacağını sanmam.Hatta kullanmazsanız Allah muhafaza enfeksiyon kesenin erken patlamasına bile sebep olabiliyormuş.

Back