• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

pinarfrtn

çınarefemm
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
1.521
2
316
Edirne
:49:slm kızlar 19 haftalık hamileyim ama hiç kilo almamışım benm gibi olanlar varmı?doktorum kilo almamı söyledi

Toplam kac kilo aldim bilemiyorum yarin sorucam ama anormal bir kilo alimi olmadi bende.

Hatta en son gittigimde 400 gr vermisim.

Doktorum olumsuz bir yorum yapmadi ama bana.

Istah durumun nedir? Yemek yiyebiliyor musun?

Toplam kac kilo aldim bilemiyorum yarin sorucam ama anormal bir kilo alimi olmadi bende.

ayy sen beni çatlatıcaksın :) şaka bi yana bebek kilo alıyomu

60 kiloyla hamile kaldım 19.haftadayım hala 60 kilodayım bebeğim 265 gr.yani doğuma 4 ay falan var doktorum kilo almaya bak dedi doğuma kadr 5 6 kilo alablrsin ancak dedi bebek sağlıklı beslenmemde normal neden kilo almadım acaba bazılarını duyuyorum kilo alıo kikşden kişye değişir herhalde belki bu aylardan itibaren almaya başlarım kilo almk için durmadn yiyorm patlıcam:1:

ayy sen beni çatlatıcaksın :) şaka bi yana bebek kilo alıyomu

Benim 400 gr muhtemelen anormal su icimini azalttigimdan kaynaklandi. Iyi besleniyorum cok sukur annemin sayesinde.

Bebegim de hem boy hem de kilo olarak haftasindan ileride gidiyor.

Niye catlatiyorum anlamadim ya neyse :)

60 kiloyla hamile kaldım 19.haftadayım hala 60 kilodayım bebeğim 265 gr.yani doğuma 4 ay falan var doktorum kilo almaya bak dedi doğuma kadr 5 6 kilo alablrsin ancak dedi bebek sağlıklı beslenmemde normal neden kilo almadım acaba bazılarını duyuyorum kilo alıo kikşden kişye değişir herhalde belki bu aylardan itibaren almaya başlarım kilo almk için durmadn yiyorm patlıcam:1:

Hmmm senin gebeligin benden 4 hafta ileride.

Bebege kilo almak diye bisey var. acaba seninki oyle birsey mi?

Valla canim hic duymadim kilo almayani.

Bn de 20. Haftama kadar hic kilo almadım. Bebegin gelişimi iyi olduğu icin Dr um da sorun degil dedi. Simdi 25. Haftamdayim 2 kilo aldım. Bebegin gelişimi iyise sorun etme. Sağlıkla bitirirsin hamileliğini. Zaten daha cok 7. Aydan sonra alınıyormuş o zMn alırsın :)

Benim 400 gr muhtemelen anormal su icimini azalttigimdan kaynaklandi. Iyi besleniyorum cok sukur annemin sayesinde.

Bebegim de hem boy hem de kilo olarak haftasindan ileride gidiyor.

Niye catlatiyorum anlamadim ya neyse :)

maşallah deemekki yediğin direk bebeğe gidiyo çok hareketlimisin ne yapıyosan bende yapayım ya ben hemen pörtlüyoprum da :)

Back