• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik..

Sngr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
133
0
26
Bolu
Arkadaşlar beta hcg hormonunun 9. haftadan sonra düşüşe geçiyormuş. 17 yada 18 haftalık gebe bir bayanda bu hormon seviyesi hamile olmayan bayanlardakiyle aynı seviyedemi olur ?

Son düzenleme:
hamile olmayan bayanlarda beta hcg 0-10 arasında olur hamile olanlarda ise bu aralıktan yüksek olur hamilelik sırasında dalgalanma olur ama asla bu aralığın arasında olmaz düşük değerde olduğunda bile 0-10 dan yüksek olur umarım açıklayıcı olmuştur

Çok absürd bir soru olucak ama 17/24.hafta 1.400 – 53.000 değerlerde bunları gösteriyor bu değerler 0-10 arasından yüksek yani öyle değil mi :) 1.400 kısmını anlayamadım

Son düzenleme:
Cevabınız için çok tesekkür ederim az önce bir eczacıya danıstım 1.400 ün 0-10 arasında olduğunu söyledi kafam tamamen karışmış durumda

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar son kez aydınlatabilirler mi beni lütfen

eşimle daha çok yeni evliyz hamile kalmak istemiyorum erkekten gelen zevk suyuyla hamile kalınabileceğini öğrendim çok korkuyorum böyle bi ihtimal var mı bilenler lütfen cevap versin arkadaşlar

kimse yok mu yaa.:( ya da bilen biri

Zevk suyunda salgılanan spermler daha aktif ve canlı olabiliyorlarmış bu yüzden geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Geç kalmadıysanız ertesi gün hapı kullanabilirsiniz

Zevk suyunda salgılanan spermler daha aktif ve canlı olabiliyorlarmış bu yüzden geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Geç kalmadıysanız ertesi gün hapı kullanabilirsiniz
ertes gün hapını hemen eretsi gün mü kullanmam gerekiyor acaba bir kaç gün oldu çünkü.

eşimle daha çok yeni evliyz hamile kalmak istemiyorum erkekten gelen zevk suyuyla hamile kalınabileceğini öğrendim çok korkuyorum böyle bi ihtimal var mı bilenler lütfen cevap versin arkadaşlar
zevk suyuyla hamıle kalamazsın zevk suyunun ıcınde cok küçük bir ıhtımal sperm olursa o sekılde kalırsın yanı %2 gibi cok cok düşük bır ıhtımal yınede cocuk ıstemıyosanız dıkkat edın gerı cekılme yöntemıyle korunmayın prezervatıf kullanın garantı olsun

Biride bana cvp verse :(

arkadasım odkar degerlerden falan bahsetcegıne sorunu daah acık bır sekılde yazsan daha raaht cvp alırsın yasadıgın durumdan sorundan bıraz daah acıkca bahsedersen yardımcı olabılırız gıbıme gelıyor noldu korunmasız ılıskı falan yasadınızda yaptırdıgın kan testınde cıkan degermı bu 1.400?

Tatsız bir olaydan ötürü süphelerimden kurtulamadım üzerinden 4 ay gecti neredeyse yani kan testlerim negatifti fakat yakın tarihte bir test daha yaptırdım bu da gebelik gibi bir durum söz konusu olsa 17. 18. haftalara tekabül ediyor bu haftalarda hcg hormonun cok düsük olduğunu okudum benim sonucumsa 1.20 idi. yani netteki normal değerler 17 24 hafta arası 1,400 ve 53.000 yazıyor bu değerler 0-10 arasından büyük mü bunu anlayamadım bir türlü

120 olsa şüphelende 1.20 bir anlamında yanı bır gebelık olamz kı gebelık olsaydı 16-17.haftalara gelmıs olsaydın yanı karnın şişerdı belırgınlesırdı şimdiye kdar bırsey yoktur takıntı yapma bence bosuna olmadı bır ıdrar testı yaptırsana ıcın rahatlar

Back