• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

__black__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
3
0
36
Ankara
mrh ben kımseye anlatamadıgım bır seyı sıze anlatmak ıstıyorum bana erkeke arkadasım tecavuz ettı doktora gıttım cok sukur kızlıgım bozulmamıs ama centık olmus bu konu hakkında benı tehdıtlere basladı aılem adına sonra benımle ters ılıskı kurmak ıstedı ne kadar hayır desemde dınleme dı ya kızlıgını alırım yada bu dedı 2 3 defa yaptı ıcıme de bosaldı ustumede ama bunun ustune adet gordum 3 kere gebelık testı yaptım negatıf cıktı ama bana karnım sısıyor gıbı gelıyor bugunde basım donuyor mıdem bulanıyor agrıyor ıkıncı adetıme de bır hafta ama cok cagresızım sızlerden yardım almak ıstedımmm ne olur bana yardım edın bu sekılde hamıle olma ıhtımalm varmı ?? :( :( :( bu olay olalı ıkı üç hafta olacak :( :( :(

çok düşük bir ihtimal içini ferah tut canım. ama o adamla görüşme bnce bir daha.bu ne terbiyesizlik sen istemediğin sürece nasıl seninle olabiliyor nasıl tecavüze yeltenebiliyor böyle bir insanla mı evlenmek istiyorsun

hamile olacağını sanmıyorum psikolojik olarak böyle hissediyosundur ama içine sinmiyosa git bir kan tahlili yaptır ama en önemlisi bu olayı ailene anlat ve o adamı şikayet et yoksa seni devamlı tehdit ederek hayatını zehir edecektir

bak canım ılerıde pişman olacagın şeyleri yapmaki ki gerçekten pişman olacaksın boyle bır ilişkiye girdigin için bir an önce sen kendi yoluna bak oda kendı yoluna baksın. bak inan bu yaptıgına çok pişman olursun herzaman karşına çıkar o sahıslada görüşmeyi kes bence...

ben gorusmek ıstemıyorum suan gorusmuyorumd zaten onun sesıne bıle tahamulum yok hayata kustum resmen gecen ay 16 aralıkta adet oldum daha ayın 11 olmadım bes gun yedı gun once oluyordum genelde ıkı gun once oldugum da var ama korkuyorum yaa :( bunaldım ya hamıle olursam kızım nasıl kurtaj olacam bunları dusundukce kafayı yıyorummm :( :( :(

hamıle degılsındır merak etme nasıl tecavüz eden bırıyle tekrar görüştün bu ters ılıskı olayı tecavüzden sonramı oldu öyleyse sana tecavüze yeltenen bırıyle tekrar nıye görüşüyosunkı bırak ıstedıgı kdar tehdıt etsın neyıne güvenıyor bence aılene olmasada yanı anne baba böyle güvendıgın büyük bır erkege anlatıp onunla görüştürmen ııı olur oş..zi bıraz agzının payını alsın sana yaklasamıycagını bılsın sen kac yasındasın o kac yasında cok fark falanmı var bukdar senı sındırmıste tehdıtlerle yaptırıyor böyle

adet görümüşsün zaten testte negatıf cıkmıs tamamne psıkolajıktır karın şimesı falan budkar strestende adetın gecıkır haberın olsun

mrh ben kımseye anlatamadıgım bır seyı sıze anlatmak ıstıyorum bana erkeke arkadasım tecavuz ettı doktora gıttım cok sukur kızlıgım bozulmamıs ama centık olmus bu konu hakkında benı tehdıtlere basladı aılem adına sonra benımle ters ılıskı kurmak ıstedı ne kadar hayır desemde dınleme dı ya kızlıgını alırım yada bu dedı 2 3 defa yaptı ıcıme de bosaldı ustumede ama bunun ustune adet gordum 3 kere gebelık testı yaptım negatıf cıktı ama bana karnım sısıyor gıbı gelıyor bugunde basım donuyor mıdem bulanıyor agrıyor ıkıncı adetıme de bır hafta ama cok cagresızım sızlerden yardım almak ıstedımmm ne olur bana yardım edın bu sekılde hamıle olma ıhtımalm varmı ?? :( :( :( bu olay olalı ıkı üç hafta olacak :( :( :(

ben olayları oturtamadım kafamda hangi olay olalı 2- 3 hafta oluyor...tecavuz olayı?? ters ilişki?? ve siz 2 -3 haftada arada adet görüyorsunuz üstelik bir sonraki adetinize de bir hafta var????bilemedim valla ne düşünsem

karında öyle 2-3 haftada hemen şişmez...

9ay evliyim 1 ay dır doktora gidiyorum ve artık doktora gıtmekten sıkıldıkm... benımle aynı seyler ve i yaşan varsa bana yardımcı olsun .......
ilk doktora gitmemin sebebi adetımın 20 gün geçmesi normalde benım adetim günü gününe olurdu ilk defe bukadr adetim gecıktı acaba hamilemiyim diye gittim ama degilmişim...
kan tahlili yaptı hormonlarım bozukmus ve ufak ufak kisler olusmus intabın ve kan birikiminn oldugunu soyledi doktorum ilac yazdı VE adetin 3günü gel dedi gıttım ıntabın gectıgını ve iyi durumda oldugunu soyledı ama yumurtalıklarım bellı bı aralıkta çalışıyormus uretecıgı zaman da uretmıyormus.onun içinde yumurta cogaltıcı verdı. düzensiz içtigim için işe yaramamıs hale aynı durumdaymıs.daha once gıtıgımde adetım hala devam ettıgı ıcın adet gecıktırıcı verdı.dün kontrole gıtm gıttıgımde az bırsy tekrar leke gıbı geldı doktor yumurtalıgım canlanmaya baslamıs. oyle soyledi az bırsey kan geldigini soyledım bana o adet degıl dedı.ama ben adet oluyorum cukü asırı şekilde kan geliyor kı kendısıde bana yogun gelırse adetttır dedı.ve adetımın 3 cü günü çagırdı beni.
ama ben anlamadıgı sey şu nezamn gecer kıs nezaman bebek sahibi olurum yada ne yapacam (LÜTFEN CEVAP)
ve doktorum adet kesıcı ılac verdı hem onu kullan adetinin 3,günü gel dedi ve ben doktordan gıttıgım gun 1gun boyunca adet olur gıbı kan geldi 2 cı gunu kesıldı...bu ilacı verırkende iliskıye gırmemı soyledı bu olanlar ne anlama gelıyor bı turlu kavrayamsdım lütfen acil cevappppp

canım öncelikle doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim. kist için forumda soğan kürünü tavsiye ediyorlar.bir araştır.

bız evlılık adına gorusuyorduk 26 yasındayım ben oda 28 yasında ıdı sonra bır anda oldu hersey soktayım hala hayata kustum erkeklerden nefret edıyorum kımseye bu durumu anlatamıyorum babam yok annemle kalıyorum oda 70 yasında hasta sızlere anlatmak ıstedım sadece gecen ay 16 adet oldum ve 5 6 gun onceden oluyordum yenı adetlerımı ama bu aykı adetım ayın 11 olmasına ragmen olmadımm stresten mı gecıktı bılmıyorum hamıle olmazsın demıssınız bır nebze ıcım rahatladı ama ya hamıle ısem kızımda ne yaparım ben o baskası ıle evlenıyormus kızlık boulursa bıterım benn doktorlar kızlık bozmadanda kurtaj olabılıyor dıyor ama bılemıyorum cok cagresızımm sol kasımda karıncalanma gıbı bırsey oluyor agrı oluyor anlamadım bende hamılelıgı bılmıyorum herseyı ona yoruyorum artık kafayı yıyecemmm :( bulastı ıse vajınaya cok korkuyorumm :( :( :(

Neden doktora gidip tahlil yaptırmıyorsun ki??? Hem kendi kendini üzmezsin böylece.
Kaldı ki bu adamın karşına bir daha çıkmasına izin verme. O seni tehdit ettikçe
sen de onu tehdit et. Kesinlikle tahlil yaptır yoksa kendi kendini yiyip bitireceksin.
O insanlıktan nasibini almamış müsveddeye de dikkat et. Allah yardıımcın olsun.

güzelım hamıle olmazasın merak etme stersten gecıkmıstır git bır tıp merkeaıne test yaptır kan tetsı ıcını rahatlar kım baskasıyla evlenıyor erkek arkdasın olacak ser..z mı?öyleyse bırsekılde evlenmeyı düşündüğü kısıyede onun nasıl bırı oldugunu duyursan ıı olur bence ama neyse bulasma bosver bundan sonra güvenme kolay kolay kımseye

tecavuz değilde sizde istekliymişsiniz gibi geldi.. anlattıklarınız eksik,yerıne oturmamış yani..

neyse tecavuzdan sonra tekrar gorusmek istemeniz ? bir muamma zaten..

''centik'' nedir bilmediğimden netten baktım az önce, kızlık zarın yırtılmamıs ve hamılede değilsin için rahat etsın...

Back