Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya da diğer doktorları hakkında bilgi sahibi olan var mı?
meraba konuyu açalı çok olmuş ama merak ettim güren beye gittinız mi bende gitmeyi düşünüyorum da
hayır cnm haliçte füzen hnma gittim ve çok memnunum.güren bey hakkında bişey öğrenemedim maalesef![]()
ben daha önce doğum yapmadım. ilk bebeğim olacak Allah izin verirseben ikisi hakkında da olumlu şeyler duydum ama güren beye daha ii diyolar kararsız kaldım doktorumu değiştircem artık doğuma kadar Tek doktorla devam etmek istiyorum o yüzden ii araştırmak istiyorum peki daha önce orda doğum yaptınız mi yapan bi yakınınız varmi. Bu arada teşekkür ederim :)
canım çok Saol ya Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Birazdan gidicem bende güren beye umarım bekledigim gibi bi doktordur çünkü artık yoruldum doktor aramaktan hayırlısı bakalım :) haber ederim çıkışta :)ben daha önce doğum yapmadım. ilk bebeğim olacak Allah izin verirseburada bir arkadaş vardı orada doğum yapan. sağolsun çok olumlu şeyler anlattı.çok memnun kalmış.orada doğum yapan bir tanıdığımda var. şimdi 3. bebeğine hamile yine oraya gidiyor.sormadım ama memnun olmasa gitmezdi diyorum
ben de 4. ayımdan beri gidiyorum.memnunum açıkçası.muayenelerimden memnun ayrılıyorum.istediğim her sorunun cevabını alıyorum.hatta birçok şeyi ben daha sormadan anlatıyor. en önemlisi de doğru düzgün cvp alıyorum.baştan savma durumu olmuyor. bu benim için çok önemliydi.inşallah sen de istediğin gibi bir doktor bulursungerçekten önemli çünkü.ben öncesinde devlete gidiyordum ve her seferinde sinirli ayrılıyordum.çok şükür şimdi iyiyim
tek sorun şu sanırım. doğuma kim denk geldiyse o giriyormuş. yani o gün sıra kimdeyse:))) senin doktorun güren bey diye o gelmiyormuş yani:)
canım çok Saol ya Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Birazdan gidicem bende güren beye umarım bekledigim gibi bi doktordur çünkü artık yoruldum doktor aramaktan hayırlısı bakalım :) haber ederim çıkışta :)
sen de sağ salim kucağına alırsın inşallah cnm.evet yorucu ve sinir bozucu oluyor. seni çok iyi anlıyorum.bekliyorum haberlerini cnm. bakalım belki doğuma güren bey girer.onun hakkında da bilgim olsun hem
![]()
amin canım inşallah. Dün yazamadim kusura bakma :) ben aradığım doktoru buldum galiba tam kafama göre herşeyi açık açık söylüyo benim sormami beklemiyo yani :) biraz sıra beklemek dışında herşey çok iidi yani bide ultrason cihazı biraz eski sanki. Ama doktordan memnun ayrıldım
sevindim cnm senin adınamemnun ayrılmak önemli zaten. ben de kafamda soru kalmadan ayrılıyorum.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
![]()