- 2 Nisan 2025
- 9
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi devranazer
-
Henüz birkaç günlükHanımlar merhaba arefe günü kan testi verdim 131.38 değer çıktı Allah izin verirse gebeyim herhalde kaç haftalık oluyor bilginiz var mı az önce de lavaboya gittim peceteyle silerken çok açık pembe renkli akıntı geldi bu arada en son adet tarihim 26 Şubat şimdiden teşekkürler
Çok sagolun Allah razı olsun hastanedeki sekreter 2 veya 3 haftalık dedi de aklım karıştı suanHenüz birkaç günlükdevamı gelmez ise tutunmadır insallah gelmez
3 haftalık hayırlı olsunÇok sagolun Allah razı olsun hastanedeki sekreter 2 veya 3 haftalık dedi de aklım karıştı suan
Allah razı olsun peki yerleşme kanaması olur mu bu günlerde çünkü çok açık pembe akıntı geldi peceteyle sildigim zaman3 haftalık hayırlı olsun
Olur canım ağrı olmadığı sürece korkmaAllah razı olsun peki yerleşme kanaması olur mu bu günlerde çünkü çok açık pembe akıntı geldi peceteyle sildigim zaman
Ayy Allah razı olsun içimi çok rahatlattiniz çok sağolunOlur canım ağrı olmadığı sürece korkma
Son adete bakılıyor ya o yüzden ama çok taze henüz annesiiiÇok sagolun Allah razı olsun hastanedeki sekreter 2 veya 3 haftalık dedi de aklım karıştı suan
Allah'ım hayirlisiyla kucağıma almayı nasip etsin insallh bilgileriniz içinde ayrıca çok teşekkür ederimSon adete bakılıyor ya o yüzden ama çok taze henüz annesiii
Aminnn insallah kendine cici bak sağlıkla doğduğu günleri gör Allahin izniyleAllah'ım hayirlisiyla kucağıma almayı nasip etsin insallh bilgileriniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim
Amin insallh canim benim Allah'ım kimseyi bu konuda mahrum birakmasin çok aminAminnn insallah kendine cici bak sağlıkla doğduğu günleri gör Allahin izniyle
Amimnnn benjm de aşılamamın 11. Günü bir duani alırımAmin insallh canim benim Allah'ım kimseyi bu konuda mahrum birakmasin çok amin
Rabbım hayırlı ise sanada nasıp etsın ısteyen herkeze nasıp etsın teheccüt vaktı edıyorum suan dua sanaAmimnnn benjm de aşılamamın 11. Günü bir duani alırım
Güzel kalbinden öpüyorum Allah razı olsun kuzumm güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim şuan gulumsemeyle yazıyorumRabbım hayırlı ise sanada nasıp etsın ısteyen herkeze nasıp etsın teheccüt vaktı edıyorum suan dua sana
Allah'ım en hayırlısını versin insallh gönlündekini versin dualarım hep seninle olcak Allah'ın izniyleAmimnnn benjm de aşılamamın 11. Günü bir duani alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?