Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

devranazer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
9
2
1
29
Hanımlar merhaba arefe günü kan testi verdim 131.38 değer çıktı Allah izin verirse gebeyim herhalde kaç haftalık oluyor bilginiz var mı az önce de lavaboya gittim peceteyle silerken çok açık pembe renkli akıntı geldi bu arada en son adet tarihim 26 Şubat şimdiden teşekkürler

Henüz birkaç günlük devamı gelmez ise tutunmadır insallah gelmez

Hanımlar iyi akşamlar bir sorum olcak dün hastaneye gittik ultrasonda kese çok küçük dedi doktor tekrar kan vermemi istedi dün kan testi verdim bugunde sonucu için gittik kan değerim 7520 çıktı gebesin dedi ama ultrasonla bakmadı 2 hafta sonra kalp atışı için gelebilirsiniz dedi bu kan değeri kaç haftalık oluyor bilginiz var mı

Hanımlar iyi akşamlar bir sorum olcak dün hastaneye gittik ultrasonda kese çok küçük dedi doktor tekrar kan vermemi istedi dün kan testi verdim bugunde sonucu için gittik kan değerim 7520 çıktı gebesin dedi ama ultrasonla bakmadı 2 hafta sonra kalp atışı için gelebilirsiniz dedi bu kan değeri kaç haftalık oluyor bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…