Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba regl zamanım 23 Mart dün bazı belirtilerim olunca (mide yanması,öğürme,kasık sızlaması,meme büyümesi,uykusuzluk) doktor beta istedi bugün sonucum 2.81 çıkmış yani bu sonuç bu ay hamilelik yok mu demek ilk defa beta verdim ??
Arkadaşlar merhaba regl zamanım 23 Mart dün bazı belirtilerim olunca (mide yanması,öğürme,kasık sızlaması,meme büyümesi,uykusuzluk) doktor beta istedi bugün sonucum 2.81 çıkmış yani bu sonuç bu ay hamilelik yok mu demek ilk defa beta verdim ??
Merhaba canım, artışı takib etmek gerek 1,20 değerle sonradan artış görmüş çok mesaj okudum burda. Yani in şe Allah hamilelik vardır, yeni gibide ola bilir2 gün sonra yine kan ver bence 2kat artması gerek
Merhaba canım benim de dün 3.3 geldi . Benim 6 gün gecikme oldu fakat ikinciye yumurtlamam oldu onu biliyorum bir hafta arayla iki kere yumurtlamıştım 2 .yumurtadan şüpheleniyorum. Çok belirtim var