• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

feygey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
82
25
3
Arkadaşlar merhaba regl zamanım 23 Mart dün bazı belirtilerim olunca (mide yanması,öğürme,kasık sızlaması,meme büyümesi,uykusuzluk) doktor beta istedi bugün sonucum 2.81 çıkmış yani bu sonuç bu ay hamilelik yok mu demek ilk defa beta verdim ??

Arkadaşlar merhaba regl zamanım 23 Mart dün bazı belirtilerim olunca (mide yanması,öğürme,kasık sızlaması,meme büyümesi,uykusuzluk) doktor beta istedi bugün sonucum 2.81 çıkmış yani bu sonuç bu ay hamilelik yok mu demek ilk defa beta verdim ??
Merhaba canım, artışı takib etmek gerek 1,20 değerle sonradan artış görmüş çok mesaj okudum burda. Yani in şe Allah hamilelik vardır, yeni gibide ola bilir🌸2 gün sonra yine kan ver bence 2kat artması gerek

Adetim gecikmeden vermek istemiyorum aslında,bunu da vermeyecektim doktor gene de bakalım dedi 23 marta çok kalmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum

Merhaba canım benim de dün 3.3 geldi . Benim 6 gün gecikme oldu fakat ikinciye yumurtlamam oldu onu biliyorum bir hafta arayla iki kere yumurtlamıştım 2 .yumurtadan şüpheleniyorum. Çok belirtim var

Back
X