• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

etf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
83
4
1
34
Kızlar adet günü geçtikten kaç gün sonra gebrlik için kan testi verilmeli garantili olması acısından?

Kızlar adet günü geçtikten kaç gün sonra gebrlik için kan testi verilmeli garantili olması acısından?
Gecikme olduğu gibi verebilirsiniz. Gecikmeden bi iki gün önce de çıkar kanda regl olmanız gereken gün olmadıysanız ertesi gün verebilirsiniz çıkar

• Beğen
Reactions: etf
Gecikme olduğu gibi verebilirsiniz. Gecikmeden bi iki gün önce de çıkar kanda regl olmanız gereken gün olmadıysanız ertesi gün verebilirsiniz çıkar
3-4gün beklerim diyordum beta yüksek cıksın diye ama bugun adetımın son günüydü hafta sonu versem kesin cıkar yani varsa

3-4gün beklerim diyordum beta yüksek cıksın diye ama bugun adetımın son günüydü hafta sonu versem kesin cıkar yani varsa
Son günü derken bugün adet olmanız lazım ama olmadınız dimi doğru anladım eğer öyleyse tabi ki çıkar . Önemli olan 2 günde 2 kat artış olması zaten bugün de kan verseniz 2 gün sonra yine kan vermeniz gerekicek değer artıyor mu diye bakmak için

• Beğen
Reactions: etf
Son günü derken bugün adet olmanız lazım ama olmadınız dimi doğru anladım eğer öyleyse tabi ki çıkar . Önemli olan 2 günde 2 kat artış olması zaten bugün de kan verseniz 2 gün sonra yine kan vermeniz gerekicek değer artıyor mu diye bakmak için
Evet dogru anlamışsınız.Tesekkür ederım cvp için

Birde test yapdım ben çift cizgiyi gördüm

Oo o zaman kan verin hemen🩷 hayırlı olsun testinizin görseli var mu acaba bir de hangi marka testiniz. Belirtileriniz nelerdi regl gecikmesi dışında
Normalde reglime ıkı gün kala karın agrım olurdu bu ay bir ay oncesınden başladı karın agrım bir agrıdı bir gitti agrı sonra bel agrım cok oldu hıc belim agrımaz normalde
Bugun olmam lazımdı olmadım testimde şimdi farkettım olması gereken yerde çizgi yok ters tarafta sankı var gördeli atayımda bi bakın normalmı bu durum

image.webp

Back