Tek değerle bişey söylenemez 2 günde bir aynı saatte kan verin yükselmesi önemli olanMrb daha yeniyim adetimin üstünden 5 gün geçti kan sonucum 143 çıktı normal bi değer mi gebelik var mi
Var ama dimiTek değerle bişey söylenemez 2 günde bir aynı saatte kan verin yükselmesi önemli olan
Çok tsk ederimEvet hayırlı olsun kadın doğuma gittiğiniz takdirde beta hcg 5 binleri falan geçerse anca vajinal ultrason ile görülür o yüzden şu anlık kanda ki artışı takip etmeniz daha sağlıklı olur iki günde bir iki katı artmalı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Var ama sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için tekrar kan vermeniz lazımVar ama dimi
Öyle yapcam sagolunVar ama sağlıklı olup olmadığını öğrenmek için tekrar kan vermeniz lazım
Hayırlı olsunÖyle yapcam sagolun
TsklerHayırlı olsun
Mrb yine ben bugün hastaneye gittim beta 256.1 çıktı kadın doğuma gitmiştim laboratuvar farkı olduğu için mi bu kadar cikti acaba kesede gözükmedi normal ultrason yaptı zaten pazartesi bidaha gel dedi sonuçlar için normal miEvet hayırlı olsun kadın doğuma gittiğiniz takdirde beta hcg 5 binleri falan geçerse anca vajinal ultrason ile görülür o yüzden şu anlık kanda ki artışı takip etmeniz daha sağlıklı olur iki günde bir iki katı artmalı sağlıkla kucağınıza
Laboratuvar ile alakalı olmaz sonuçta kan sizin yani makine vs pek farketmez. Çok artmamış neredeyse bir hafta ama belli olmaz bu durumlar içinizi ferah tutun pazartesi tekrar kontrole gidin mutlaka. Ayrıca doktora anlam veremedim 256 olan hcg de karından ultrasonu bırak vajinal ultrasonda bile belki o da belki görür yaniMrb yine ben bugün hastaneye gittim beta 256.1 çıktı kadın doğuma gitmiştim laboratuvar farkı olduğu için mi bu kadar cikti acaba kesede gözükmedi normal ultrason yaptı zaten pazartesi bidaha gel dedi sonuçlar için normal
Evwt ya çok tsk ederim pazartesi günü de gidicem inşallah iyi haber alırımLaboratuvar ile alakalı olmaz sonuçta kan sizin yani makine vs pek farketmez. Çok artmamış neredeyse bir hafta ama belli olmaz bu durumlar içinizi ferah tutun pazartesi tekrar kontrole gidin mutlaka. Ayrıca doktora anlam veremedim 256 olan hcg de karından ultrasonu bırak vajinal ultrasonda bile belki o da belki görür yani
Son durumunuz nedirEvwt ya çok tsk ederim pazartesi günü de gidicem inşallah iyi haber alırım
Doktor normal dedi herkesin değişiyormus beta degeri felan ve daha çok küçük dedi onun için kese gozukmedi dedi ayriyeten bi hafta sonra tekrar gel dedi kese içinSon durumunuz nedir
Aynen öyle oluyor inşallah sağlıklı bir şekilde süreci geçirirsinizDoktor normal dedi herkesin değişiyormus beta degeri felan ve daha çok küçük dedi onun için kese gozukmedi dedi ayriyeten bi hafta sonra tekrar gel dedi kese için
Amin inşallah tsk ederimAynen öyle oluyor inşallah sağlıklı bir şekilde süreci geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?