Gebelik

kaderks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
41
12
3
24
Kızlar merhaba gebelikte folik asitin yanında kullandığınız takviyeler nedir önerisi olan var mı.

İnositol myofol kullanabilirsin araştır istersen bunların içinde bütün vitaminler var tek bi üründe hepsinin toplanmış hali gibi ben ocean inositol kullanıyorum çok da memnunum bende pcos var onu kullandıktan sonra ovğlasyon testlerinde yumurtlama gördüm

Ben mom vital DHA kullanıyorum. Multivitamin. Folik asit de bunun içinde. Normalde bazı doktorlar ilk trimesterde sadece folik asit yeter diyorlar ama benimki 5. haftadan itibaren bunu verdi ve doğuma kadar kullanacakmisim

Ben mom vital DHA kullanıyorum. Multivitamin. Folik asit de bunun içinde. Normalde bazı doktorlar ilk trimesterde sadece folik asit yeter diyorlar ama benimki 5. haftadan itibaren bunu verdi ve doğuma kadar kullanacakmisim
İşte bende elenatol 2 ve ocean mamy buldum bunlar hakkında bilginiz var mı

İşte bende elenatol 2 ve ocean mamy buldum bunlar hakkında bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…