- 7 Ocak 2025
- 16
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi birsuakman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varr bence hamilesin hayırlı olsunEki Görüntüle 3532972 silik çizgi var mı yoksa göz yanılması mı yaşıyorum?
Bu nasıl bi test çubuğu. Kan testi yapın net olsunEki Görüntüle 3532972 silik çizgi var mı yoksa göz yanılması mı yaşıyorum?
cuma günü yaptırmıştım adetten 15 gün sonra 0.1 çıktıBu nasıl bi test çubuğu. Kan testi yapın net olsun
Hamile değilsin o zaman ..cuma günü yaptırmıştım adetten 15 gün sonra 0.1 çıktı
Adetten 15 gün sonra gebelik olmazcuma günü yaptırmıştım adetten 15 gün sonra 0.1 çıktı
Benim çok çıktı böyle hiç biri hamilelik müjdesi vermediVarr bence hamilesin hayırlı olsun
şöyle ki 13 aralıkta adet olmam gerekiyordu 14 aralıkta çok açık pembe akıntım oldu sonra açık kırmızı devam etti üç gün boyunca hiç adet başında pembe akıntım olmamıştı yerleşme kanaması diye düşündüm o kanama bittikten 15 gün sonra kanda 0.1 çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşündümAdetten 15 gün sonra gebelik olmaz
Anladımşöyle ki 13 aralıkta adet olmam gerekiyordu 14 aralıkta çok açık pembe akıntım oldu sonra açık kırmızı devam etti üç gün boyunca hiç adet başında pembe akıntım olmamıştı yerleşme kanaması diye düşündüm o kanama bittikten 15 gün sonra kanda 0.1 çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşündüm
sizce geç döllenme dahi olsa kanama bittikten 15 gün sonra çıkar mıydıAnladım
Kanka 0.200 olmadan hamile olamazsınşöyle ki 13 aralıkta adet olmam gerekiyordu 14 aralıkta çok açık pembe akıntım oldu sonra açık kırmızı devam etti üç gün boyunca hiç adet başında pembe akıntım olmamıştı yerleşme kanaması diye düşündüm o kanama bittikten 15 gün sonra kanda 0.1 çıktı geç döllenme olabilir mi diye düşündüm
en az 5ten yukarı olması gerekiyor ne 0.2siKanka 0.200 olmadan hamile olamazsın
Benim 0.50 idi ben kalamadım sen kalsan Meryem ana olursun
Ben sizde sevgiliyle sürtünmeli ilişki yaşayıp tutuşan kız profili seziyorum ama hayırlısısizce geç döllenme dahi olsa kanama bittikten 15 gün sonra çıkar mıydı
hahaha hiç alakası yok maalesef kim dedi size gebelik istemediğimi oyle cok sey okudum ve ihtmalleri göz önünde bulunduruyorumBen sizde sevgiliyle sürtünmeli ilişki yaşayıp tutuşan kız profili seziyorum ama hayırlısı
en az 5ten yukarı olması gerekiyor ne 0.2si
hahaha hiç alakası yok maalesef kim dedi size gebelik istemediğimi oyle cok sey okudum ve ihtmalleri göz önünde bulunduruyorum
ben de bundan bahsetmiştim zaten hayatım aynı şeyi diyoruz
Benim aklımda yanlış kalmış evet böyleydien az 5ten yukarı olması gerekiyor ne 0.2si
Geç döllenme dediğimiz şey yumurta ve spermin canı isteyince günler sonra döllenmesi demek değildir. Geç döllenme; beklenilen tarihten çok sonra sürpriz şekilde yumurtlamaktır. O dönemde de ilişki olduysa geç döllenme olur bu. Adet zamanı kan verirsiniz gecikti diye ama negatif çıkar. Adetiniz gecikir çünkü yumurtlama geç olmuştur. Yumurtlamadan sonraki 14 gün adet başlar gebelik yoksa.hahaha hiç alakası yok maalesef kim dedi size gebelik istemediğimi oyle cok sey okudum ve ihtmalleri göz önünde bulunduruyorum
anladım ayrıntılı bilginiz için teşekkür ediyorum :)Geç döllenme dediğimiz şey yumurta ve spermin canı isteyince günler sonra döllenmesi demek değildir. Geç döllenme; beklenilen tarihten çok sonra sürpriz şekilde yumurtlamaktır. O dönemde de ilişki olduysa geç döllenme olur bu. Adet zamanı kan verirsiniz gecikti diye ama negatif çıkar. Adetiniz gecikir çünkü yumurtlama geç olmuştur. Yumurtlamadan sonraki 14 gün adet başlar gebelik yoksa.
Sizin sorunuza gelirsek; Eğer ki o kanamaniz adetse (ki öyle gözüküyor beta 0) üzerine ilişkiniz olmadıysa şuan hamile olma ihtimaliniz düşük.
Ama kanama öncesi ilişkilerimizden şüpheleniyorsanız korkmayın. Daha hamile olma riskiniz yok.
Müneccim misin bacımBen sizde sevgiliyle sürtünmeli ilişki yaşayıp tutuşan kız profili seziyorum ama hayırlısı