Var gibi duruyorGebelik var mı sizce?
Yok canım gerek yok, eğer idrar testinde çıkan doğruysa zaten hormon kana çoktan yansımıştır ve kanda da sonucunu belli ederDaha önce kimyasal gebelik yaşadım çok endişeliyim açıkçası kan için adeti beklemem gerekmiyor mu
Yaptın mı canım testTeşekkür ederim
Çalıştığım için kan veremedim ama testte biraz daha koyu çizgi halinde çıktı.. umarım adet görmemYaptın mı canım test
Her gün git gide koyuluk artıyormuş inşallah akşam kan ver netleşsinÇalıştığım için kan veremedim ama testte biraz daha koyu çizgi halinde çıktı.. umarım adet görmem
Baya koyulaşmış bence sabah hemen kan ver ben olsam duramazdımSabah ve akşam ki testler ... Adetime az var demiştim 2 3 gün sancım var normal midir ?
Yine Kimyasal gebelikten korkuyorum sancım var adet olcakmisim gibi .. adet gününün geçmesini beklesem mi bilemiyorumBaya koyulaşmış bence sabah hemen kan ver ben olsam duramazdım
Bekleyebiliyorsanız bekleyim tabi ki betayı yüksek öğrenmek daha iyi sabredebiliyorsanız ne mutlu siz eYine Kimyasal gebelikten korkuyorum sancım var adet olcakmisim gibi .. adet gününün geçmesini beklesem mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?