Gebelik

elifykms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
13
1
1
28
Gebelik var mı sizce?

Eklentiler

• 1000009531.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 63
Bence sabahları ilk idrarla günden güne koyulaşmaya bakabilirsin, veya en garantisi yarın gidip bir kan testi ver bence

Daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok endişeliyim açıkçası kan için adeti beklemem gerekmiyor mu

Daha önce kimyasal gebelik yaşadım çok endişeliyim açıkçası kan için adeti beklemem gerekmiyor mu
Yok canım gerek yok, eğer idrar testinde çıkan doğruysa zaten hormon kana çoktan yansımıştır ve kanda da sonucunu belli eder ama dayanabilirim diyorsan adet gününe kadar da bekleyebilirsin

Var gibi benim adete 2gün kala kahverengi leke gelmişti test yaptığımda net görülebilir şekilde çift çizgiydi. Yarına daha netleşecektir varsa. Adetten 1 2 gün önce lekelemen olursa bil ki hamilesin

Sabah ve akşam ki testler ... Adetime az var demiştim 2 3 gün sancım var normal midir ?

Eklentiler

• 1000009616.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 12
Yine Kimyasal gebelikten korkuyorum sancım var adet olcakmisim gibi .. adet gününün geçmesini beklesem mi bilemiyorum
Bekleyebiliyorsanız bekleyim tabi ki betayı yüksek öğrenmek daha iyi sabredebiliyorsanız ne mutlu siz e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…