Oo bende çok arkadaşımın yengesi 5 ay adet oluyo ama zamanları düzensiz diyo hastaneye gidiyim tabi yeni doğum yapmış korunuyor bi gidiyi 5 aylik hamile cinsiyetini öğrenip eve yollamışlar, kızın biri hala konuşuruz 3 tup bebek 2 aşılama yaptırmış ben tup bebek icin beklerken ilk kez devlette yaptıracağı icin aşılama yapalım bi kez sonra tüp bebek demiş ayni doktora gidiyoruz 2 gun arayla o aşılama ben tüp Bebek yaptirdin (transfer cift embriyo ve 5. Gun aa ikiside) kız aman tutmayacak nasılsa sırf tup bebek icin tamam dedim die zerre umursamiyodu kızın aşılama tuttu su an 1 yasini geckin kizi var benim tüp bebek tutmadi
komedi iste nasip kız kardeşim tek ilişkide wc ye kosmasina rağmen hamile oldu ikinci oğluna ilkinde kendini parçaladı, kızın biri yaşı büyüktü 40 kusur son sans die tüp bebeğe gidiyo tutmuyo aman dio ayni sene sonu hiç uğraşmadan dogal yolla hamile kalıyor yıllarca uğraşmış üstelik , acildeki doktorda ayni hikayeyi anlatti ben doktor oldugum halde 6 yil uğraştım olmadi artik bi biraktim kendiliğinden oldu dedi nasil kendilerini salabiliyolar bilmiyorum ve son olarak ben 7 yil olcak asilamalar tup bebekleri rahim filmleri ooo kürler neler neler denedim ev hanımıyım her seyi deniyorum araştırıyorum bi sene bıraktık tüp bebeği ve hamile kaldım kendiliğinden o kadar umutsuzdumki enfeksiyon sandim megersem hamileymişim düşük oldu ama buna bile şükrettim bunuda yasadim en azindan dedim su an ise ovulasyon testi ile deniyorum inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin