Bu ay 13 ünde kan verdım çıkmadı 5 ti 2 ye düştü artık bunlara da guvenemıyorum erken gebelıkte sıkıl cızgılerım vardı kaset yaptım bugün omda da çıktı sızce kan testıne gideyım mı olumlu sonuc alabılır mıyımHayırlı olsun canım ben dayanamaz gider kan verirdim :)
Ayyy ınsllah teşekkür ederimÇizgi gayet net bence bı baktir canım inşallah hayırlısı olur
Canım hemen kan ver. Beta takibi gebeliğim sağlığını kontrol etmek acısından cok önemliEki Görüntüle 3523437 kızlar merhaba adetıme 2 gün kaldı ve test bu sekılde çıktı hastaneye gıdıp kan vereyım mı yoksa 1 hafta gecıkmemı beklıyım
Tamam ozmn sabah hemen kan tahlılı vereyımCanım hemen kan ver. Beta takibi gebeliğim sağlığını kontrol etmek acısından cok önemli
Evet her gün iki kat yükselmesi Binli değerlerde hemen ultrason yapılması vb cok önemli. Hayırlı olsun simdidenTamam ozmn sabah hemen kan tahlılı vereyım
Baktır canım koyulugu iyiAyyy ınsllah teşekkür ederim
Hadı ınsllahBaktır canım koyulugu iyi
Teşekkürler kızlar ıyı kı varsınızVar duruyor gayet koyu çıkmış
Coook teşekkür ederımmmmEvet her gün iki kat yükselmesi Binli değerlerde hemen ultrason yapılması vb cok önemli. Hayırlı olsun simdiden