- 26 Kasım 2024
- 11
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi Burcudizicii
-
Adetiniz ne zamandı ben fark edemedim ikinci çizgiyi telefon kamerasından kaynaklı da olabilir inşallah vardırhayalet çizgi var gibi gebelik var mı sizce
Bekledikce çizgi belirginleşti mi?hayalet çizgi var gibi gebelik var mı sizce
Bence yok.hayalet çizgi var gibi gebelik var mı sizce
6-7 gün var adetimeBende göremedim ikinci çizgiyi. Adetinize kaç gün vardı
6-7 gün var adetimeAdetiniz ne zamandı ben fark edemedim ikinci çizgiyi telefon kamerasından kaynaklı da olabilir inşallah vardır
çok hafif silik gibiBekledikce çizgi belirginleşti mi?
Resim yuklermisinizçok hafif silik gibi
Bekledikce çizgi belirginleş
yüklediğim resim var sadece ama belli olmuyorResim yuklermisiniz
Resim yuklermisiniz
Anladım canım yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap istersen canımyüklediğim resim var sadece ama belli olmuyor
ilişki üzerinden 10 gün falan geçti yarın kan testi vericem orda belli olur muDaha çok erken test için henüz görünmüyor biraz daha bekleyin
Olmayabilir garanti olsun regli gününüzü bekleyinilişki üzerinden 10 gün falan geçti yarın kan testi vericem orda belli olur mu
ilişki üzerinden 10 gün falan geçti kan testinde çıkar mıAnladım canım yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap istersen canım
öyle olucak muhtemelen çünkü iştah artışım kasık ağrılarım olmaya başladı şüpheleniyorumOlmayabilir garanti olsun regli gününüzü bekleyin
Ben yumurtam catladiktan ilişkiden 11 gün erken gebelik testiyle öğrendim canım ama bu döllenme gününe de bağlı senin bat sat ne canımilişki üzerinden 10 gün falan geçti kan testinde çıkar mı
9-13Ben yumurtam catladiktan ilişkiden 11 gün erken gebelik testiyle öğrendim canım ama bu döllenme gününe de bağlı senin bat sat ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?