Sadece bir soru sorduk sizn aceleniz var galibaNe bu aceleniz yahu ilişkiye girmeden duramıyor musunuz .bekleyin bir kese görürsün kalp atışı duyulsun
Acelem olsaydı buraya soru sorardım cinsellikle ilgili tatlım. ben gebeliğimde 7 ay boyunca aklımabir ilişki bile gelmedi ki zaten yasaktıSadece bir soru sorduk sizn aceleniz var galiba
Sana Yasakmış ki aklına getirmemissin doktorum bana yasak faln demedi tatlım ve buradaki arkadaşlara sizde süreç nasildi ogrenmek için yazmıştım evet veya hayır diyebilirsin veya hiç yorum yapmyablrdnAcelem olsaydı buraya soru sorardım cinsellikle ilgili tatlım. ben gebeliğimde 7 ay boyunca aklımabir ilişki bile gelmedi ki zaten yasaktı
Şu an yedihaftalık hamileyim doktorum yasak demedi ama hiç aklıma bile gelmiyor niyeyse neyse arkadaşım sen istediğini yaşa hayırlı gebeliklerSana Yasakmış ki aklına getirmemissin doktorum bana yasak faln demedi tatlım ve buradaki arkadaşlara sizde süreç nasildi ogrenmek için yazmıştım evet veya hayır diyebilirsin veya hiç yorum yapmyablrdn
Şu an yedihaftalık hamileyim doktorum yasak demedi ama hiç aklıma bile gelmiyor niyeyse neyse arkadaşım sen istediğini yaşa hayırlı gebelikler