Gebelik

Ne bu aceleniz yahu ilişkiye girmeden duramıyor musunuz .bekleyin bir kese görürsün kalp atışı duyulsun

Gebeliğiniz riskli mi değil mi vs daha bilemezsiniz. Ben keseyi görene kadar eşimle ilişkiye devam ettim ama isterseniz emin olana kadar yani bir hafta kadar bekleyebilirsiniz.

Ben ilk gebelikte dusuk yapmistim o yuzden 2. De doktor direk 5. Aya kadar iliski yasak demisti. Bilemiyorum ben olsam tedbiren cinsellikten uzak dururdum.

Acelem olsaydı buraya soru sorardım cinsellikle ilgili tatlım. ben gebeliğimde 7 ay boyunca aklımabir ilişki bile gelmedi ki zaten yasaktı
Sana Yasakmış ki aklına getirmemissin doktorum bana yasak faln demedi tatlım ve buradaki arkadaşlara sizde süreç nasildi ogrenmek için yazmıştım evet veya hayır diyebilirsin veya hiç yorum yapmyablrdn

Sana Yasakmış ki aklına getirmemissin doktorum bana yasak faln demedi tatlım ve buradaki arkadaşlara sizde süreç nasildi ogrenmek için yazmıştım evet veya hayır diyebilirsin veya hiç yorum yapmyablrdn
Şu an yedihaftalık hamileyim doktorum yasak demedi ama hiç aklıma bile gelmiyor niyeyse neyse arkadaşım sen istediğini yaşa hayırlı gebelikler

Öff kendiniz ilişkiye girmeyi tercih etmediniz diye sanki ahlaksız bişey soruyomuş gibi itham etmişiniz kızı. Sizin canınız istemediyse aklınıza gelmediyse hiçkimsenin istemicek sanki. Beybim doktorun dikkat etmen gereken bişey yok dediyse ilişkiyi kısıtlamadıysa beklemenize gerek yok. Bi rahatsızlık hissedersen zaten devam etmezsin. Şu aşamada zaten biliyosun herkes için riskli ama allah korusun kese görmesen de bunun sebebi ilişkin olmayacak. Ben normalden daha bile istekliyim gebeliğimin başından beri. Herhangi bi kısıtlama getirmedikleri için de en başından beri ilişkiye girdik.

X