- 28 Ağustos 2024
- 81
- 17
- 21
-
- Konu Sahibi nryonder015
Tabiki her kadında aynı belirtiler olmaz. Bence de bekleyin öyle bir test yapın, umarım eşinize sürpriz yaparsınızEşime sürpriz yapmak istiyorum 1 senedir bekliyoruz bu güzel haberi adet olmazsam bi hafta vs test alıp yapmayı düşünüyorum her kadında mide bulantısı olmuyor demi
Şuan evde test yapsan varsa çıkacaktır zaten yapsana bi test banada haber ver yaparsanBugün adet olmam lazımdı ama 3 4 gün önce karnım ağrıdi göğüslerim doldu uçları çok acıyor dokunsam acıyo halsizlik üstümde uyuyorum böyle uykusuzluktan değil ama midem de böyle yanmalar da vardı
geçen ay adettim bir hafta geç oldu doktora gittim kan testi için 0.2 çıkmıştı şimdi hamile olma ihtimali varmı
İnşallah Rabbim herkese nasip ederTabiki her kadında aynı belirtiler olmaz. Bence de bekleyin öyle bir test yapın, umarım eşinize sürpriz yaparsınız
Bi yandan da korkuyorum negatif çıkarsa yapınca haber vericemŞuan evde test yapsan varsa çıkacaktır zaten yapsana bi test banada haber ver yaparsan
Hadi hayırlı haberler ver inşallahBi yandan da korkuyorum negatif çıkarsa yapınca haber vericem
Henüz yaptırmadım bi kaç gün sonra deniycem negatif çıkar büyük ihtimalle olduysa eğer daha yenidirTesti yaptınız mı
Anladim bizide bilgilendirin sanki benim testim kadar mutlu oluyorum birileri bu mutlu haberi alıncaHenüz yaptırmadım bi kaç gün sonra deniycem negatif çıkar büyük ihtimalle olduysa eğer daha yenidir
Anladim bizide bilgilendirin sanki benim testim kadar mutlu oluyorum birileri bu mutlu haberi alıncamaalesef negatif
Negatif maalesef regl oldum artık hiç umudum kalmadı o kadar üzüldüm ki bi senedir bekliyoruzŞuan evde test yapsan varsa çıkacaktır zaten yapsana bi test banada haber ver yaparsan