Bence ayaklarını havaya doğru uzat yatak başlığına doğru 30 dakika dur o şekilde saçını bilmem deMerhaba kızlar sabah iliskiye girince gebe kalma ihtimalimiz daha çok artiyormus ben mesela saat 8 de yaptım 10 dakika sirt üstü yatıyorum sonra yavaştan sol tarafıma uzanıp 1 saat uzanıyorum sonra ayağa kalkıyorum doğru mu kalmamak mi lazım hiç
Birde mesela ilişki sırasında kalcamin altına yastık koydum ama sonraki günler çok kasık ağrım vardı sirt ağrım vardı dedim acaba yastık mi yaoiyir yastık kullanmadimBence ayaklarını havaya doğru uzat yatak başlığına doğru 30 dakika dur o şekilde saçını bilmem de
Allah im sen bize doğrusunu yaptir doğruyu yapmayı bize nasip etaslında sabah erkekler daha iyi sperm üretiyorlarmış diye bende duydum ama doktorum sabah akşam fark etmez önemli olan yumurtanın çatlama zamanına yakın olması demişti
İnşallah bu ay hamile kalirimaslında sabah erkekler daha iyi sperm üretiyorlarmış diye bende duydum ama doktorum sabah akşam fark etmez önemli olan yumurtanın çatlama zamanına yakın olması demişti
Sabah olayı doğru ama 1 saat uzanmaya gerek yok en fazla 20 dkMerhaba kızlar sabah iliskiye girince gebe kalma ihtimalimiz daha çok artiyormus ben mesela saat 8 de yaptım 10 dakika sirt üstü yatıyorum sonra yavaştan sol tarafıma uzanıp 1 saat uzanıyorum sonra ayağa kalkıyorum doğru mu kalmamak mi lazım hiç
Ha tamam Allah im sen nasip etSabah olayı doğru ama 1 saat uzanmaya gerek yok en fazla 20 dk
amin allah gönlünüze göre versin.İnşallah bu ay hamile kalirim
Amin Allah razı olsunamin allah gönlünüze göre versin.
İnşallah banadaHa tamam Allah im sen nasip et
Amin Allah im sen nasip etİnşallah banada
Yastığı ayaklarımı havaya tutacak zaman altına koyBirde mesela ilişki sırasında kalcamin altına yastık koydum ama sonraki günler çok kasık ağrım vardı sirt ağrım vardı dedim acaba yastık mi yaoiyir yastık kullanmadim
He tamam canımYastığı ayaklarımı havaya tutacak zaman altına koy