Gebelik

serminnyc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
79
13
Merhabalar arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Öncelikle Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben bir yıldır evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz. En son adet tarihim 10 mayıs ve Flo uygulamasına göre de yumurtlama 25 mayıs olarak gözüküyor fakat sanırım çatlamam 30 unda oldu 30 unda şeffaf uzayan bir akıntım oldu. 20-22-24-26-28-30 mayıs ve 2 haziranı değerlendirdim. Gün aşırı ilişki. 2 haziranda ilişkiden sonra peçeteye böyle kahverengi gibi bir akıntı ceviz büyüklüğünde bit akıntı gördüm sonra devamı gelmedi. 6 hazirandan beri de sağ kasığımda sanki böyle pıt pıt pıt diye seyirme gibi bir şey hissediyorum yani öyle oluyor ve bu durum bana gerginlik yaratıyor sanki karnmı bişey çekiyor içerden. Bugün ve dün de sırtım ve belim aşırı ağrıyor kasıklarım arada sadece ufak ufak batıyor. Böyle bir durum yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı? Reglime 4 gün var ve hastane tahlillerimiz ve testlerimiz temiz.

test yapın bence başka türlü bilemeyiz. bende anlattıklarınız olmamıştı. sırt ağrısı gebeliğimi öğrendikten 4-5 gün sonra oldu ve 1-2 gün sürdü sadece

Erken gebelik testiyle şu an öğrenebilirsiniz. Reglden 6 gün önceye kadar sonuç veriyor. Umarım güzel haber alırsınız

arkadaş adetim yeni bitti ve çok kısa sürdü normal adetlerim gibi de aman aman bi kanamam olmadı sadece adetim geç 1-2 gün geç geld ve hiç olmadıgı kadar şiddetli bel ağrısı mide bulantım vardı gelmeyince gebelik sandım, şu an adetim bitti ama deigisik duygu durumum var ve bel ve bacak ağrısından ölecek gibiyim. heyecanlanmakta istemiyorum test yapmadım sizce yapsam cıkar mı testte ? bi tanıdıgım 6 haftalık hamile oldugunu ogrendiginde sok olmustu cunku 6 hafta icinnde regl geçirmişti. gebe olabilir miyim yeni gebelikte adet görülür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…