Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkürlerTest bozuk sanırım başka test yapın isterseniz
Çubuğu idrarın içinde sadece 5 saniye kadar tutmuştum kullanma klavuzunda yazıldığı gibi ay bilemedim daha önce bir kez daha yaşamıştım ama bu şekilde beyaz çizgi gibi değildi bilemiyorum çok şükür oğlumu kucağıma aldım ama bunda bilemiyorum şimdiÇişi abartmışsın ama çizgi herşeye rağmen ben buradayım diyor hayırlı olsun
Bir daha dene sonucu at merak ettimÇubuğu idrarın içinde sadece 5 saniye kadar tutmuştum kullanma klavuzunda yazıldığı gibi ay bilemedim daha önce bir kez daha yaşamıştım ama bu şekilde beyaz çizgi gibi değildi bilemiyorum çok şükür oğlumu kucağıma aldım ama bunda bilemiyorum şimdi
Of sen merak ettin bide benim içimdeki merakı düşün sabah ki idrarımla denicemBir daha dene sonucu at merak ettim
Hahah hadi bakalımmOf sen merak ettin bide benim içimdeki merakı düşün sabah ki idrarımla denicem
Test bozuksizce hamile miyim kızlar böyle bir sonuç ilk defa görüyorum bilemedim
Ay bilmiyorum yarın sabah bi deneyim içim rahatlasın artık arada kalmak çok sinir bozucu bi durumTest bozuk
Evet ama muhakkak sabah ilk idrarla tekrar deneyin. Benimde bir kere ikinci çizgi belirip ilk çizgi yoktu arada bi böyle bozuk denk geliyor malesefAy bilmiyorum yarın sabah bi deneyim içim rahatlasın artık arada kalmak çok sinir bozucu bi durum
Teşekkür ederim deneyeceğim bakalım ne çıkacak böyle benim gibi yaşayan çok varmış ve pozitif çıkan çok olmuş bilmiyorum bakalım benim ne olacakEvet ama muhakkak sabah ilk idrarla tekrar deneyin. Benimde bir kere ikinci çizgi belirip ilk çizgi yoktu arada bi böyle bozuk denk geliyor malesef
İnşallah beklediğiniz güzel haberleri alırsınızTeşekkür ederim deneyeceğim bakalım ne çıkacak böyle benim gibi yaşayan çok varmış ve pozitif çıkan çok olmuş bilmiyorum bakalım benim ne olacak
İnşallahİnşallah beklediğiniz güzel haberleri alırsınız