Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 haftam gecti o riskle tup bebek hamilesiyim bende proluton depot- progestan igne - progesgan fitil 20. Haftama kadar.. ilk 12 hafta hic kalkmadan yattım kanamam vardi hep. Bebegim benimle kalsin diye ugrastim hep... Sadece wc icin kalkiyodum. Su an 34 haftaligiz. . Darisi isteyen butun kader arkadaslarima insaAllah
20 haftam gecti o riskle tup bebek hamilesiyim bende proluton depot- progestan igne - progesgan fitil 20. Haftama kadar.. ilk 12 hafta hic kalkmadan yattım kanamam vardi hep. Bebegim benimle kalsin diye ugrastim hep... Sadece wc icin kalkiyodum. Su an 34 haftaligiz. . Darisi isteyen butun kader arkadaslarima insaAllah
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 10. Haftadayım düşük riskim var progestan kullanıyorum fitil olarak kanamam hala geçmiyor çalışıyorum nasıl olucak hiçbir fikrim yok
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 10. Haftadayım düşük riskim var progestan kullanıyorum fitil olarak kanamam hala geçmiyor çalışıyorum nasıl olucak hiçbir fikrim yok
Aminn cumlemize insaAllah. Istirahat ediceksiniz 12. Hafta gecti kanamam benim tam sevindim derken tekrar kanamam baslamisti hemde parcali falan daha siddetli . Gerekirse ailelerinizden yardim isteyin ama bol bol istirahat edin haaa bide bol bol su için bu kanamalarinn düşmanı su icmek .