- 30 Aralık 2023
- 8
- 3
- 27
- Konu Sahibi Glkmsssgll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kan testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ya da yaptırdınız mı acabaSanırım aynı marka test ve bugün, benimde aynı çıktı umarım pozitiftir
Eki Görüntüle 3361032
İnşallah güzel sonuçlar çıkarHayır benimki tüp bebek yarın vereceğim kanı inşallah
Ayy benim testimde buna benzer çıktı bize de haber verin sonucu merak ettim gerçektenHayır benimki tüp bebek yarın vereceğim kanı inşallah
Hemen çıkar mı acaba sonuçAyy benim testimde buna benzer çıktı bize de haber verin sonucu merak ettim gerçekten
Canım benim testim çok şükür pozitif kanım 159 çıktıAyy benim testimde buna benzer çıktı bize de haber verin sonucu merak ettim gerçekten
Canım hayırlı olsun ☺Canım benim testim çok şükür pozitif kanım 159 çıktı
Sonucun ne canmHemen çıkar mı acaba sonuç
Teşekkür ederim darısı sanaCanım hayırlı olsun ☺
Ayyyyy çok sevindiiimmmm hayırlı ugurluuuu olsunnnn sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşallahCanım benim testim çok şükür pozitif kanım 159 çıktı
Amin çok teşekkür ederim darısı isteyen herkeseAyyyyy çok sevindiiimmmm hayırlı ugurluuuu olsunnnn sağlıklı kucağına almak nasip olsun inşallah
benimki de böyle çıktı pozitif mi acabaSanırım aynı marka test ve bugün, benimde aynı çıktı umarım pozitiftir
Eki Görüntüle 3361032
Çok büyük ihtimalle pozitif canımbenimki de böyle çıktı pozitif mi acaba
İnşallah ya hiç bukadar ümitlenmemiştimÇok büyük ihtimalle pozitif canım
Kaç gün gecikti tatlımİnşallah ya hiç bukadar ümitlenmemiştim
Ben bu ay femara ile tedaviye başlamıştım dushapton diye bir ilaç kullanıyordum doktorum onu bitirince test yap demişti dün sonuncuyu içtim bugün testim böyle çıktı adetime daha 6 gün varKaç gün gecikti tatlım
İlk idrarla yapmakla gün ıcınde yapmak arasında fark varmı sizce ilk başlardaKaç gün gecikti tatlım
Femara yumurtlama için miydi bazı ilaçlar da hcg hormonu oluyor yBen bu ay femara ile tedaviye başlamıştım dushapton diye bir ilaç kullanıyordum doktorum onu bitirince test yap demişti dün sonuncuyu içtim bugün testim böyle çıktı adetime daha 6 gün var