Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken daha adet gününüzde yada iki üç gün sonrasında yapınMerhaba arkadaşlar bugün yumurtlamamin 12 günü ve adete 4 gun kaldi bu sabah ilk idrarla hem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım ikisinde negatif cıktı erken mi yaptım yoksa gebelik olsa idi silik de olsa cizgi cikarmiydi acaba merak ettim
Öyle mi bende negatif çıkınca moralim bozul du bilmiyom yumurtlamanin 12 günü falan öğrenen varmış o nedenle yaptım bugünÇok erken daha adet gününüzde yada iki üç gün sonrasında yapın
Ya elimde vardı testler şeytan bırakmıyor ki sabredim evet en doğrusu adet gecikmesi de isteeÇıkan da var çıkmayan da o yüzden regl gününden önce görülen negatifle moral bozmaya hiç gerek yok aslında doğru olan ilk regl günü bile yapmamak gecikmeyi beklemek ama sabırsızız işte bence siz regl gününe kadar bı bekleyin gelmezse gecikmenin ilk günü tekrar test yapın
Hepimiz aynı durumdayız son bir hafta elime yüz kere test alıp bırakıyorum emin olYa elimde vardı testler şeytan bırakmıyor ki sabredim evet en doğrusu adet gecikmesi de istee
Vallahi öyle testi yapıyor saatlerce bakıyor var mı xizgi halbuki ki 5 dk sonrası geçersiz olduğunu bile bileHepimiz aynı durumdayız son bir hafta elime yüz kere test alıp bırakıyorum emin ol
Yaa gerçekten hepimiz aynıyız deseneBen çöpten bile çıkarıp bakabilmek için hep önce çöpü boşaltıp temiz poşet koyuyorum
SeninBeta hcg 5.3. Değer 1934 gebelik varmidr