• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Tutkumbaran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
4
0
1
24
Kızlar merhabalar
Son adet tarihim 11 Şubat adetime bı kaç gün var 4 gün veya 5 gün önce ilişkiye girdik eşimle gebelik oluşabilir mi bı tane de çocuğum var normalde 27 günde bir görüyorum adeti ama Şubat 28 çektiği için geçte olabilirim normal şartlara göre dün adet olmam lazımdı ve dün şiddetli kasık ağrım oldu ama adet görmedim adete yakın gebelik olma durumu düşülmüş ama ihtimalde varmış sizce olabilir mi ?

Kızlar merhabalar
Son adet tarihim 11 Şubat adetime bı kaç gün var 4 gün veya 5 gün önce ilişkiye girdik eşimle gebelik oluşabilir mi bı tane de çocuğum var normalde 27 günde bir görüyorum adeti ama Şubat 28 çektiği için geçte olabilirim normal şartlara göre dün adet olmam lazımdı ve dün şiddetli kasık ağrım oldu ama adet görmedim adete yakın gebelik olma durumu düşülmüş ama ihtimalde varmış sizce olabilir mi ?
gec yumurtlama olduysa evet o ılıskılerden de hamıle kalırsın da korunmadınız mı yanı? 27 gunde 1 oluyosan bugun yarın olman gerekırdi 28 cekmesı periyodunu nasıl etkılesın kı/?
***gebelik olma durumu düşülmüş ama ihtimalde varmış sizce olabilir mi ?
Ne yazmak ıstedın burda? Düşük mü demek istedin?? Sadece agrıyla dusuk olmaz ayrıca dusuk denmesı ıcın cok gun gecmesı lazım yanı dollenmeden bı 3 hafta kadar. Kımyasal ıcın de 2 hafta kadar. 5 gunde de gebelık olusmaz. 1 hafta kadar sonra evde test yaparsın netlesır:)) her kadın gecıkme yasayabılır bu arada:))

Back