Merhaba arkadaşlar benim En son adet tarihim 29 Ocak başlangıç bir daha ki başlangıcımda 27 Şubat olması gerekiyordu ben 27 şubatta hasta olmadım 28 şubatta 6 gün öncesini belirten testlerden yaptım ve pozitif çıktı ertesi gün kan tahlili yaptırdım emin olmak İçin Kanda da pozitif çıktı değerim 22.35 di cuma günü en erken cuma gününe kendi kadın doğum doktoruma randevu aldım gece sabah karşı lekelenmem oldu yerleşme kanı diye düşündük muayneye gitmeme 1 2 saat kalada ara ara kan olarak gelmeye başladı derdimi doktoruma anlattım ultrasonda muayne etti fakat keseyi göremediği söyledi ya çok küçük 2 günlük bir gebelik dedi yada zayıf bir gebelik olduğunu söyledi ve tekrardan benden kan tahlili istedi bu sefer kan tahlilimde değerim 10.45 e düşmüştü doktorum 3 günde yükselmesi gerekiyorken benim değerlerim düştüğünü söyledi ve doktorum gebelik oluşma esnasında bozulmuştur dedi eve geldiğimde tekrar 2 tane test yaptım biri yine erken gebelik testi birde normal gebelik testi ama ikiside çok silik bir şekilde pozitif çıktı testlerimi yaptığımda afedersiniz idrarım kanlı bir şekilde yapmama rağmen pozitif çıktı ve şuan adet görüyor gibi çok kanamam var ağrı sızım hiç bir şeyim yok lütfen acil cvp yazar mısınız çok kafamız karıştı