• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

gulcankaya01

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
75
52
18
29
merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana bu konuyla ilgiliyli çok kötüyüm
26 ekimde adet günümün ilk günüydü ve ben 27 kasımda doktora gittim ve keseyi gördü bana dedi 1 hafta sonra kalp atışını görürüz dedi bugün 17 aralık gittiğimde bana dediği 5 haftalık daha hamilesin görüntüye göre kalp atışını duyayım istiyordum 50 miş daha yeni diyor gebelik başınıza böyle bişey gelen varmı ve dediği şey haftaya bidaha gel bakalım duyucazmı çok korkuyorum bişey olurmu normalde hesaplamaya göre 7+3 günlük oluyor

merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana bu konuyla ilgiliyli çok kötüyüm
26 ekimde adet günümün ilk günüydü ve ben 27 kasımda doktora gittim ve keseyi gördü bana dedi 1 hafta sonra kalp atışını görürüz dedi bugün 17 aralık gittiğimde bana dediği 5 haftalık daha hamilesin görüntüye göre kalp atışını duyayım istiyordum 50 miş daha yeni diyor gebelik başınıza böyle bişey gelen varmı ve dediği şey haftaya bidaha gel bakalım duyucazmı çok korkuyorum bişey olurmu normalde hesaplamaya göre 7+3 günlük oluyor
Öncelikle hayırlı olsun. Bebek kaç mm? Ölçtü mü?
Daha önce hiç kalp atışı 50 olan duymadım. Belki çok küçük olduğu kadar böyle çıkmış olabilir. Bir örnek verecek olursam 7+2 de benim bebeğim 7mm, kalbi de 123 çıktı.
Eğer gerçekten 5 haftalıksa belki de bu yüzden az çıkmıştır. Bir sorun olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum.

1639727512934.png

Öncelikle hayırlı olsun. Bebek kaç mm? Ölçtü mü?
Daha önce hiç kalp atışı 50 olan duymadım. Belki çok küçük olduğu kadar böyle çıkmış olabilir. Bir örnek verecek olursam 7+2 de benim bebeğim 7mm, kalbi de 123 çıktı.
Eğer gerçekten 5 haftalıksa belki de bu yüzden az çıkmıştır. Bir sorun olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum.
çok sağol canım yorumda bulunduğun için benimde ilk gebeliğim bilmiyorum geldiğimden beri bi ağlama tuttu beni dedi yanlış hesaplama

Benim iki gebeliğimde de keseler bile 7.haftada göründü canım bence kendini boşuna üzmüşsün bebiş orda işte daha çok yeni düşmüş belliki annesi sakin ol :)

Back